Ο Κιλιάν Εμπαπέ είδε το θρίαμβο των Ράπτορς επί των Γουόριορς από κοντά και συνέχισε μπασκετικά, καθώς συναντήθηκε με τον "βασιλιά" Λεμπρόν Τζέιμς.

Στις ΗΠΑ βρίσκεται τις τελευταίες ημέρες ο σταρ της Παρί Σεν Ζερμέν και του παγκοσμίου ποδοσφαίρου, Κιλιάν Εμπαπέ. Ο νεαρός Γάλλος... παίζει μπασκετικά στις διακοπές του, διότι πρώτα παρακολούθησε το τελευταίο παιχνίδι της σειράς των πρωταθλητών Ράπτορς με τους Γουόριορς και στη συνέχεια συναντήθηκε με τον Λεμπρόν Τζέιμς.

ADVERTISING

Οι δύο προσωπικότητες του αθλητισμού, δεν είναι η πρώτη φορά που βρίσκονται, καθώς στο παρελθόν γνωρίστηκαν λόγω του κοινού χορηγού τους και άλλαξαν φανέλες. Σε αυτή τη συνάντηση, πάντως, δεν έγινε ανταλλαγή εμφανίσεων μόνο ο Κιλιάν Εμπαπέ έκανε συμβολικό δώρο στον ηγέτη των Λέικερς.

Συγκεκριμένα, ο Γάλλος παγκόσμιος πρωταθλητής χάρισε στον "βασιλιά" ένα μπουκάλι κρασί χρονολογίας 1984, δηλαδή αυτής που γεννήθηκε ο Λεμπρόν. Το δώρο του Εμπαπέ, ο Τζέιμς το έκανε Instastory και μοιράστηκε την ευγενική χειρονομία του ταλαντούχου επιθετικού με τους 50.000.000 followers του.

ADVERTISING

ΤΟ ΔΩΡΟ ΤΟΥ ΚΙΛΙΑΝ ΣΤΟΝ "KING"

Inline Image