ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το τρομερό γκολ με ψαλιδάκι της Ακρόπολις του Χριστόπουλου

Το τρομερό γκολ με ψαλιδάκι της Ακρόπολις του Χριστόπουλου

Η Ακρόπολις πέτυχε ένα φανταστικό τέρμα στην ισοπαλία με την Τρέλεμποργκ (2-2) με τον Βάσιτς να θυμίζει κάτι από Ιμπραχίμοβιτς πετυχαίνοντας ένα απίστευτο ανάποδο ψαλιδάκι. (VIDEO)

Η Ακρόπολις του Έλληνα προπονητή, Γιάννη Χριστόπουλου, υποδέχθηκε την Τρέλεμποργκ για την 5η αγωνιστική της Β' Εθνικής Σουηδίας και αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ με 2-0 κατάφερε να ισοφαρίσει στο τελικό 2-2 και να προσθέσει έναν ακόμη πόντο στην προσπάθεια της για εύκολη παραμονή στην κατηγορία.

Το εντυπωσιακό είναι ο τρόπος με τον οποίο ήρθε η μείωση του σκορ στο 74' από τον Βάσιτς. Ένα γκολ ποίημα από τον φορ της Ακρόπολις με ανάποδο ψαλιδάκι το οποίο δεν χορταίνεις να βλέπεις καθώς πρόκειται για μια εξαιρετική ενέργεια με τον Βάσιτς να σηκώνει το πόδι του κοντά στα δύο μέτρα από το έδαφος για να βρει τη μπάλα και να τη στείλει στα δίχτυα.

Το γκολ της Ακρόπολις πανηγυρίστηκε έντονα από παίκτες και τεχνικό τιμ ενώ μετά στο ποστάρισμα που έκανε ο σύλλογος της Σουηδίας στο instagram σύγκρινε τον Βάσιτς με τον Ζλάταν Ιμπραχίμοβιτς.

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ