ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Το video που έκανε τον Καβάνι να δακρύσει σε live εκπομπή

Το video που έκανε τον Καβάνι να δακρύσει σε live εκπομπή

Ο Έντινσον Καβάνι βρέθηκε καλεσμένος σε τηλεοπτική εκπομπή και δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά του, όταν αντίκρυσε video με φίλο της οικογένειάς του να μιλάει με καμάρι για εκείνον!

Στο γήπεδο προβάλλει την εικόνα του δυναμικού και του σκληρού με το άγριο παρουσιαστικό του και την εντυπωσιακή κορμοστασιά του, όμως εκτός γηπέδου έχει καρδιά μικρού παιδιού.

Αυτό μπορεί κάλλιστα να ισχυριστεί κανείς για τον Έντινσον Καβάνι, με τον ικανότατο επιθετικό της Παρί Σεν Ζερμέν να φιλοξενείται στην τηλεοπτική εκπομπή "La Caja Negra" στην πατρίδα του και να πλημμυρίζει από συγκίνηση.

Αιτία ένα video που του έδωσαν να παρακολουθήσει μέσω τάμπλετ κατά τη διάρκεια της εκπομπής, με έναν στενό φίλο της οικογένειας του Καβάνι να δηλώνει πόσο υπερήφανος είναι για τον "Matador" ως παίκτη και ως άνθρωπο και εκείνον να δακρύζει, ζητώντας παράλληλα να σταματήσει προσωρινά η μετάδοση για να συνέλθει.

"Pelato (σ.σ. παρατσούκλι του Καβάνι),μου ζητήθηκε να σου στείλω έναν χαιρετισμό, να σου πω καλή επιτυχία ενόψει της έναρξης του Copa America. Και δεν θα μπορούσε να είναι καλύτερο μέρος από αυτό: την έδρα της Νασιονάλ.

Το μέρος όπου φόρεσες την πρώτη σου τρικολόρ φανέλα. Αυτό που θέλω να σου πω είναι ότι κρατάμε την εικόνα σου ως παράδειγμα. Όταν αγωνίζεσαι στο γήπεδο με την εθνική Ουρουγουάης, έχεις μία γροθιά κλειστή, μία καρδιά ανοιχτή και δόντια σφιχτά.

Το video που έκανε τον Καβάνι να δακρύσει σε live εκπομπή

Στη ζωή είσαι ο ίδιος που βλέπουμε στο γήπεδο αλλά με τη διαφορά πως τα χέρια είναι ανοιχτά, η καρδιά είναι μεγάλη και πάντα έτοιμη να βοηθήσει και τα δόντια, αν και είναι κλειστά, με ένα μεγάλο χαμόγελο σε κάθε παιδί που έρχεται να σου ζητήσει ένα αυτόγραφο ή να βγάλετε μαζί μία φωτογραφία.

Είσαι πάντα διαθέσιμος και αυτό σε κάνει ένα εκπληκτικό άτομο. Έγινες ένας σπουδαίος πατέρας, ένας σπουδαίος γιος και ένας έξοχος ποδοσφαιριστής που έφτασε σε πολύ υψηλό επίπεδο. Σε έχουμε ως πρότυπο επειδή είσαι ένα σπουδαίο άτομο και ένας μεγάλος φίλος.

Ένα μεγάλο φιλί και καλή επιτυχία στο Copa America", ήταν το μήνυμα που έστειλε στον Καβάνι ο Γκόγκο Φέρις, ένας φίλος της οικογένειας Καβάνι εδώ και αρκετές δεκαετίες.

Η συγκίνηση του Καβάνι υποχρέωσε μέχρι και τον παρουσιαστή να σεβαστεί την επιθυμία του παίκτη και να διακόψει προσωρινά τη μετάδοση της εκπομπής, με τον Καβάνι να απολογείται λίγη ώρα αργότερα και να εξηγεί:

"Συγχωρέστε με... Τον γνωρίζω πολύ καλά. Είναι ένας φίλος της οικογένειας, αυτά που είπε με συγκίνησαν και για αυτό είμαι έτσι τώρα. Με είδε να γεννιέμαι και να μεγαλώνω και πάντα βοηθούσε την οικογένειά μου", δήλωσε μεταξύ άλλων ο 32χρονος φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Το τεράστιο ευχαριστώ του Εμπαπέ στον Μπουφόν
Γκριεζμάν: Ξέρει που θα παίζει του χρόνου, γερά στο κόλπο η Παρί
TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ