ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Τόρες: "Πόνεσα πραγματικά όταν έφυγα από τη Λίβερπουλ"

Fernando Torres pauses during a press conference in Tokyo Sunday, July 15, 2018. Former Spain striker Torres signed to play for Sagan Tosu in the J1 League last week. (AP Photo/Eugene Hoshiko)
Fernando Torres pauses during a press conference in Tokyo Sunday, July 15, 2018. Former Spain striker Torres signed to play for Sagan Tosu in the J1 League last week. (AP Photo/Eugene Hoshiko) AP PHOTO/EUGENE HOSHIKO

Ο Φερνάντο Τόρες αναφέρεται στο νέο του ντοκιμαντέρ στην οπτική γωνία που βλέπει αυτός την αποχώρησή του από τη Λίβερπουλ το 2010, εκφράζοντας την ελπίδα πως οι οπαδοί των κόκκινων θα τον καταλάβουν.

Λίγες ημέρες νωρίτερα ο Φερνάντο Τόρες κυκλοφόρησε το δικό του ντοκιμαντέρ με τίτλο “Το τελευταίο σύμβολο”, στο οποίο επιχειρεί να εξηγήσει τον τρόπο που αντιλαμβανόταν το ποδόσφαιρο και τους λόγους που τον οδήγησαν να αποχωρήσει από τη Λίβερπουλ για την Τσέλσι το 2010, μετά από τρία χρόνια κοινής πορείας με τους Κόκκινους.

Ο παλαίμαχος Ισπανός επιθετικός εξηγεί σε συνέντευξή του στο CGTN Sports Scene πως το ντοκιμαντέρ τού έδωσε την ευκαιρία να ακουστεί και η δική του οπτική σε σχέση με τα όσα συνέβησαν και ευελπιστεί έστω και τώρα, οι φίλοι της Λίβερπουλ να καταλάβουν το λόγο που ενέργησε έτσι:

Ήταν μια μικρή σχέση με διάρκεια τρισίμιση χρόνων (Λίβερπουλ), αλλά πολύ έντονη. Οι οπαδοί στεναχωρήθηκαν όταν έφυγα. Αυτό συμβαίνει όταν έχετε μια σχέση, η οποία έχει χαλάσει με τρόπο που δεν θέλετε.

Με την πάροδο του χρόνου ελπίζω ότι οι φίλοι της Λίβερπουλ θα ακούσουν την εκδοχή μου για το τι συνέβη. Ελπίζω να θυμούνται τις καλές στιγμές και όχι τις κακές, όπως το ότι έφυγα, το οποίο χρησιμοποιήθηκε από τον βρετανικό τύπο που έψαχνε να κατηγορήσει κάποιον.

Αυτό το ντοκιμαντέρ μου έδωσε την ευκαιρία να περιγράψω την πλευρά μου από την ιστορία. Ήταν μία από αυτές τις αποφάσεις που πρέπει να λάβει ένας ποδοσφαιριστής για να συνεχίσει να προωθεί την καριέρα του", δήλωσε μεταξύ άλλων ο Ισπανός παλαίμαχος φορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ