Ο πρόεδρος της UEFA, Αλεξάντερ Τσεφέριν, ξεκαθάρισε ότι οι Βέλγοι κινδυνεύουν με αποκλεισμό από τα ευρωπαϊκά κύπελλα, καθώς και όποιος ακολουθήσει τον ίδιο δρόμο.

Το βράδυ της Πέμπτης (2/4) διαβάσατε στο Sport24.gr την επιστολή της UEFA που ξεκαθάριζε πως όποια χώρα αποφασίσει να διακόψει το πρωτάθλημά της, τότε οι ομάδες της δεν θα παίξουν στην Ευρώπη.

ADVERTISING

Λίγες ώρες αργότερα ο πρόεδρος της ευρωπαϊκής ποδοσφαιρικής ομοσπονδίας, Αλεξάντερ Τσεφέριν, έδωσε συνέντευξη στο γερμανικό δίκτυο ZDF και εξαπέλυσε ευθεία επίθεση στους Βέλγους, που πήραν την απόφαση να ανακυρήξουν πρωταθλήτρια τη Μπριζ, βάζοντας τέλος στο φετινό πρωτάθλημα:

"Δεν είναι αυτός ο δρόμος. Δεν μπορείς από τη μια να ζητάς βοήθεια και μετά να ενεργείς έτσι. Πρέπει να το πω: Οι Βέλγοι και όσοι σκέφτονται να κάνουν το ίδιο ρισκάρουν τη συμμετοχή τους στα ευρωπαϊκά κύπελλα τη νέα σεζόν".

Εν συνεχεία ο Τσεφέριν πρόσθεσε: "Το ποδόσφαιρο σε καμία περίπτωση δεν είναι το ίδιο χωρίς θεατές. Αλλά από την άλλη είναι καλύτερο να παιχτεί χωρίς θεατές και να υπάρχει στην τηλεόραση, από το να μην παιχτεί καθόλου".

ADVERTISING

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

"Αν το διακόψετε, δεν θα παίξετε Ευρώπη"