ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Βιδάλ: Εκτός πλάνων του Βαλβέρδε, τον θέλει ομάδα της Κίνας

Barcelona's Arturo Vidal gestures during the Spanish Super Cup soccer match between Sevilla and Barcelona in Tangier, Morocco, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy)
Barcelona's Arturo Vidal gestures during the Spanish Super Cup soccer match between Sevilla and Barcelona in Tangier, Morocco, Sunday, Aug. 12, 2018. (AP Photo/Mosa'ab Elshamy) AP

Ο Αρτούρο Βιδάλ δεν υπολογίζεται από τον Ερνέστο Βαλβέρδε ενόψει της νέας σεζόν και ήδη φέρεται να έχει δεχτεί μεγάλη πρόταση από ομάδα της Κίνας.

Ο Αρτούρο Βιδάλ μετράει αντίστροφα στη Μπαρτσελόνα. Ο Ερνέστο Βαλβέρδε δεν φέρεται να τον υπολογίζει για την επόμενη αγωνιστική περίοδο, έχοντας φέρει και τον Ντε Γιονγκ στο "Καμπ Νόου" και πλέον αναζητά τον επόμενο ποδοσφαιρικό σταθμό του.

Ο 32χρονος διεθνής Χιλιανός μέσος, σύμφωνα με δημοσίευμα της ιστοσελίδας "soccerlink.fr", έχει δεχτεί μία μεγάλη πρόταση από ομάδα της Κίνας και είναι πιθανό να την κάνει αποδεκτή, συνεχίζοντας την καριέρα του στην Ασία.

Βέβαια, βρίσκεται στα... ραντάρ και άλλων συλλόγων και θα φανεί αν θα βάλει πρώτα το οικονομικό, μιας και είναι γνωστό ότι στην Κίνα δίνουν τεράστια συμβόλαια ή θα κοιτάξει να συνεχίσει στην Ευρώπη ακόμα και με λιγότερα χρήματα.

AP Photo/Mosa'ab Elshamy

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ