ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

"Χρόνια πολλά" με αριστουργήματα του Πίρλο

Juventus midfielder Andrea Pirlo  celebrates after scoring during the Europa League quarterfinal soccer match between Juventus and Olympic Lyon at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Thursday, April 10, 2014. (AP Photo/ Massimo Pinca)
Juventus midfielder Andrea Pirlo celebrates after scoring during the Europa League quarterfinal soccer match between Juventus and Olympic Lyon at the Juventus stadium, in Turin, Italy, Thursday, April 10, 2014. (AP Photo/ Massimo Pinca) AP

Με αφορμή τα 41α γενέθλια του Αντρέα Πίρλο, το Sport24.gr παρουσιάζει εκπληκτικά τέρματα του Ιταλού άσου, δίχως να περιλαμβάνονται εκτελέσεις φάουλ που είναι και η σπεσιαλιτέ του. "Ρουκέτες" έξω από την περιοχή. (VIDEOS).

Το δεξί του πόδι ήταν σκέτη μαγεία. Πάσαρε με απίστευτη μαεστρία, άπλωνε το παιχνίδι της ομάδας του με τρόπο μοναδικό, αλλά ήταν "φονικό όπλο" όποτε αποφάσιζε να εκτοξεύσει μια "ρουκέτα" με στόχο τα αντίπαλα δίχτυα. Ένας διαρκής "πονοκέφαλος" για κάθε τερματοφύλακα.

Ο Αντρέα Πίρλο, είχε μια ονειρεμένη καριέρα, ζηλευτή και μοναδική. Σήμερα (19/5), ο σπουδαίος Ιταλός μέσος συμπλήρωσε 41 χρόνια ζωής.

Ο "μαέστρος" της "Βέκια Σινιόρα" και της εθνικής Ιταλίας, έχει πετύχει ορισμένες απίστευτες γκολάρες στην καριέρα του, που έχουν μείνει αξέχαστες. Όταν "κολλούσε" η μπάλα στο δεξί του, ένας κρύος ιδρώτας έλουζε τον εκάστοτε αντίπαλο γκολκίπερ και όχι άδικα.

Το Sport24.gr, συγκέντρωσε τα έξι καλύτερά του γκολ με την φανέλα της Μίλαν, της Γιουβέντους και της "σκουάντρα ατζούρα" στη ροή του αγώνα και όχι με στημένη μπάλα. Το να βρεις αψεγάδιαστη εκτέλεση φάουλ του 41χρονου, δεν είναι και δύσκολο, γι' αυτό θυμίζουμε εκείνα που ήταν αριστουργηματικά και σημειώθηκαν με το τόπι να κυλάει στο χορτάρι.

ΤΟ ΣΥΣΤΗΜΕΝΟ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΜΑ

Η ΡΟΥΚΕΤΑ ΣΤΟ ΜΠΕΡΝΑΜΠΕΟΥ

ΤΟ ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟ ΣΟΥΤ ΜΕ ΤΗ ΒΕΡΟΝΑ

ΤΟ ΓΚΟΛ-ΛΥΤΡΩΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΤΟΡΙΝΟ

ΤΟ ΥΠΕΡΟΧΟ ΤΕΡΜΑ ΜΕ ΤΗΝ ΓΚΑΝΑ

Η ΦΟΒΕΡΗ ΓΚΟΛΑΡΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΤΑΛΑΝΤΑ

TAGS ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ