ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ

Don Balon: "Ο Ρονάλντο άναψε το πράσινο φως για Αλέγκρι"

O Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μάσιμο Αλέγκρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie μεταξύ της Γιουβέντους και της Φιορεντίνα
O Κριστιάνο Ρονάλντο και ο Μάσιμο Αλέγκρι κατά τη διάρκεια αγώνα της Serie μεταξύ της Γιουβέντους και της Φιορεντίνα @ 2021 LUCA BRUNO/ASSOCIATED PRESS

Το ισπανικό περιοδικό "Don Balon" αποκάλυψε πως η διοίκηση της Γιουβέντους έχει ζητήσει και έχει πάρει ήδη την έγκριση από τον Κριστιάνο Ρονάλντο για την επιστροφή του Μάσιμο Αλέγκρι στον πάγκο.

Ο Αντρέα Πίρλο προσπαθεί να κερδίσει χρόνο στον πάγκο της Γιουβέντους για να μπορέσει να δείξει θετικό έργο όμως τα αποτελέσματα δεν τον βοηθούν σε καμία περίπτωση. Τελευταίο χτύπημα εις βάρος του "Maestro" ήταν το 2-2 στο τοπικό ντέρμπι με την Τορίνο το περασμένο Σάββατο, με τα ιταλικά μίντια να υποστηρίζουν πως στο εξ αναβολής ματς πρωταθλήματος με την Νάπολι την Τετάρτη (7/4) θα κληθεί να κοουτσάρει όχι μόνο για το τρίποντο της βέκια σινιόρα αλλά και την επιβίωσή του.

Την ώρα μάλιστα που φήμες θέλουν τους διοικούντες των πρωταθλητών Ιταλίας να εξετάζουν τις περιπτώσεις των Αλέγκρι, Ζιντάν και Ιντζάγκι, ένω δημοσίευμα του "Don Balon" προχωράει ένα βήμα παραπέρα.

Συγκεκριμένα αναφέρει πως ο Αντρέα Ανιέλι έχει μιλήσει εκτός των άλλων και με τον Κριστιάνο Ρονάλντο εκφράζοντάς του τις σκέψεις για το θέμα του προπονητή, με τον CR7 να πληροφορείται για την πρόθεση των μπιανκονέρι να επαναφέρουν τον Μάσιμο Αλέγκρι στην τεχνική ηγεσία και να έχει ανοίξει το δρόμο με τη "συγκατάθεσή" του.

Όπως γίνεται αντιληπτό, οι ώρες αυτές είναι εξαιρετικά δύσκολες για τον Αντρέα Πίρλο και δεν έρθει η νίκη στο "Allianz Stadium" απέναντι στον πολύ καλό του φίλο, Τζενάρο Γκατουζο (όπως το έκανε και στον τελικό του ιταλικού Super Cup), τότε μάλλον το ματς με τους παρτενοπέι θα είναι το τελευταίο του στον πάγκο της Γιουβέντους.

Photo Credits: @ 2021 Luca Bruno/Associated Press

TAGS ΓΙΟΥΒΕΝΤΟΥΣ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΙΤΑΛΙΑ SERIE A
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ