LA LIGA

Έιμπαρ - Ατλέτικο 1-2: Ο Σουάρες την οδηγεί προς τον τίτλο

Ο Λουίς Σουάρες στον αγώνα της Ατλέτικο με τη Μπάγερν για το Champions League
Ο Λουίς Σουάρες στον αγώνα της Ατλέτικο με τη Μπάγερν για το Champions League AP PHOTO/MATTHIAS SCHRADER,POOL

Η Έιμπαρ άνοιξε το σκορ με πέναλτι του γκολκίπερ της, Μάρκο Ντμίτροβιτς, αλλά η Ατλέτικο έφτασε στη νίκη (1-2) με ανατροπή χάρη σε δύο γκολ του Λουίς Σουάρες και συνεχίζει ακάθεκτη στην κορυφή ως φαβορί - στο +7 με ματς λιγότερο από τη Ρεάλ - για την κακτάκτηση του τίτλου.

Το σερί των πέντε αναμετρήσεων στο πρωτάθλημα με μόνο νίκες όλα έδειχναν ότι θα έκανε στάση στο "κλουβί" του Ιπουρούα για την Ατλέτικο, αλλά δεν ρώτησε κανείς τον Λουίς Σουάρες. Οι πέντε έγιναν έξι και η Ατλέτικο συνεχίζει να βαδίζει στην πορεία τίτλου, στην πορεία κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Ο γκολκίπερ της Έιμπαρ, Μάρκο Ντμίτροβιτς με εκτέλεση πέναλτι στο 12ο λεπτό άνοιξε το σκορ. Οι κολτσονέρος είχαν την απάντηση στο 40ό λεπτό με τον Λουίς Σουάρες. Ο Ουρουγουανός διαμόρφωσε το 1-1.

Ο Ντιέγκο Σιμεόνε πέρασε και τον Ζοάο Φέλιξ, αλλά η λύση ήρθε πάλι από τον Σουάρες. Με εκτέλεση πέναλτι στο 88' χάρισε την απόδραση στους κολτσονέρος.

Η Ατλέτικο παραμένει μόνη πρώτη στην κορυφή και βαδίζει ακάθετη ως φαβορί που θεωρείται βάσει συγκομιδής και εικόνας προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος.

Βρίσκεται στο +7 από τη δεύτερη Ρεάλ Μαδρίτης - η οποία βυθίστηκε ακόμη πιο πολύ στη δική της κρίση μετά τον αποκλεισμό από την Αλκογιάνο - και στο +10 από την Μπαρτσελόνα (επίσης με ματς λιγότερο από τους μπλαουγκράνα).

TAGS LA LIGA ΙΣΠΑΝΙΑ ΑΤΛΕΤΙΚΟ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ