ΒΕΛΓΙΟ

Έκανε το "μπαμ" με Νασρί η Άντερλεχτ

Έκανε το "μπαμ" με Νασρί η Άντερλεχτ

Η Άντερλεχτ εκμεταλλεύτηκε το γεγονός πως ο Σαμίρ Νασρί έμεινε ελεύθερος από την Γουέστ Χαμ και τον έκανε δικό της, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο συνεργασίας για 1+1 χρόνια.

Μία σπουδαία μεταγραφική κίνηση ολοκλήρωσε το απόγευμα της Πέμπτης η Άντερλεχτ καθώς έκανε δικό της τον Σαμίρ Νασρί, που στα 15 χρόνια καριέρας του στα γήπεδα έχει περάσει μεταξύ άλλων από Μαρσέιγ, Άρσεναλ, Μάντσεστερ Σίτι, Σεβίλλη και Γουέστ Χαμ.

Η τελευταία είναι η ομάδα στην οποία αγωνίστηκε στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν αλλά δεν θέλησε να τον ανανεώσει και τον άφησε ελεύθερο, με τον νέο τεχνικό της Άντερλεχτ (θα είναι και παίκτης ταυτόχρονα) Βενσάν Κομπανί να αρπάζει την ευκαιρία και να τον πείθει να τον ακολουθήσει στην ομάδα των Βρυξελλών.

Οι δύο τους συνεργάστηκαν για μία εξαετία στην Premier League αγωνιζόμενοι αμφότεροι στην Μάντσεστερ Σίτι και πλέον οι δρόμοι τους σμίγουν και πάλι, με τον 32χρονο Γάλλο μεσοεπιθετικό να υπογράφει συμβόλαιο για έναν χρόνο και την Άντερλεχτ να έχει οψιόν ανανεώσης για έναν ακόμα χρόνο.

"Δέχτηκα αρκετές σημαντικές προτάσεις, αλλά στο τέλος επέλεξα συνειδητά την Άντερλεχτ. Ο Βενσάν Κομπανί ήταν συμπαίκτης μου στην Μάντσεστερ Σίτι από το 2011 μέχρι το 2017. Τον γνωρίζω πολύ καλά και ξέρω τι σχέδιο έχει στο μυαλό του για την Άντερλεχτ.

Μαζί με εκείνον και όλη την ομάδα, θέλω να κάνω τα πάντα για να την οδηγήσουμε σε επιτυχίες", τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της Άντερλεχτ ο Νασρί.

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ