ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ

Τούρκικα ΜΜΕ: "Ο Ομάρ θα ξαναπαίξει ποδόσφαιρο"

Ο Oμάρ Ελαμπντελαουί με τη φανέλα της Γαλατασαράι στο Europa League κόντρα στη Ρέιντζερς
Ο Oμάρ Ελαμπντελαουί με τη φανέλα της Γαλατασαράι στο Europa League IAN MACNICOL/POOL VIA AP

Ο δημοσιογράφος Φατίχ Αλταϊλί αναφέρει στην Haberturk ότι, σύμφωνα με τους γιατρούς, ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα μπορεί να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Ο Ομάρ Ελαμπντελαουί περνάει μία περιπέτεια από την παραμονή της Πρωτοχρονιάς, όταν μετά από έκρηξη πυροτεχνήματος υπέστη πρόβλημα στα μάτια, με αποτέλεσμα να χρειαστεί επέμβαση σε νοσοκομείο της Κωνσταντινούπολης.

Σύμφωνα με τα τουρκικά ΜΜΕ, η θεραπεία του παίκτη της Γαλατάσαραϊ συνεχίζεται, ενώ υπάρχουν αναφορές από γιατρούς ότι υπάρχει ένας συγκεκριμένος βαθμός βελτίωσης του αριστερού του ματιού.

Όπως αναφέρει η εφημερίδα Sabah παρακολουθεί θεραπεία με ειδικές σταγόνες για 40 ημέρες, ενώ υπάρχει βελτίωση και στο σοβαρά τραυματισμένο δεξί μάτι.

Ωστόσο, τα καλά νέα έρχονται από τον ρεπόρτερ της Haberturk, Φατίχ Αλταϊλί. Ο Τούρκος δημοσιογράφος συνομίλησε με γιατρούς, οι οποίοι του είπαν ότι ο Ομάρ Ελαμπντελαουί θα μπορέσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο.

Οι γιατροί που μίλησα μου είπαν πως δεν θα γίνει πιλότος μαχητικού αεροσκάφους, δεν θα βλέπει όπως πριν, αλλά ο τραυματισμός που υπέστη δεν θα τον εμποδίσει να ξαναπαίξει ποδόσφαιρο. Δεν είναι σωστό να πωλούνται ελεύθερα αυτά τα πυροτεχνήματα. Δεν είναι παιχνίδια, αλλά επικίνδυνα" ανέφερε ο Τούρκος δημοσιογράφος.

Μάλιστα, ο Αλταϊλί αναφέρει ότι ο Ομάρ διεκομίσθη σε συνεργαζόμενο με την ομάδα νοσοκομείο και όχι στο κοντινότερο.

TAGS ΓΑΛΑΤΑΣΑΡΑΙ ΤΟΥΡΚΙΑ ΔΙΕΘΝΕΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ