ΒΕΛΓΙΟ

Ελεύθερος στην Άντβερπ ο Μιραλάς

SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÏÓÖÐ - ÐÁÍÁÉÔÙËÉÊÏÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Κέβιν Μιραλάς έμεινε ελεύθερος από την Έβερτον ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του και υπέγραψε μονοετές συμβόλαιο στην Άντβερπ. Είναι η πρώτη φορά που θα παίξει επαγγελματικά στη χώρα του.

Ένα χρόνο πριν από τη λήξη του συμβολαίου του στην Έβερτον, ο Κέβιν Μιραλάς έλυσε το συμβόλαιό του και για πρώτη φορά στην καριέρα του θα αγωνιστεί σε ομάδα της πατρίδας του, σε επαγγελματικό επίπεδο. Ο διεθνής Βέλγος κυνηγός υπέγραψε συμβόλαιο μονοετούς διάρκειας στην Άνβερπ, ομάδα που προπονεί ο Λάζλο Μπόλονι.

Καθώς δεν βρισκόταν στα πλάνα του Μάρκο Σίλβα, ο 32χρονος πήρε την απόφαση να πάει κάπου όπου θα έκανε συμμετοχές και δεν θα έμενε εκτός αγώνων. Ο Μιραλάς είχε πάρει μεταγραφή στην Έβερτον από τον Ολυμπιακό το 2012. Με τα ζαχαρωτά έκανε 186 συμμετοχές και σημείωσε 38 γκολ.

Ο Μιραλάς πέρασε σε νεαρή ηλικία από τα τμήματα υποδομής της Σταντάρ και ακολούθησαν οι Λιλ, Σεντ Ετιέν, Ολυμπιακός, Έβερτον και Φιορεντίνα. Στους ερυθρόλευκους έκανε δύο θητείες και κατέγραψε συνολικά 86 συμμετοχές με 36 γκολ και 15 ασίστ. Με την εθνική του ομάδα έχει παίξει 60 φορές και έχει σημειώσει δέκα γκολ.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΒΕΛΓΙΟ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ