FOOTBALL LEAGUE

Αήττητος Σπάτων: Αποβλήθηκε οριστικά από τη Football League

Αήττητος Σπάτων: Αποβλήθηκε οριστικά από τη Football League

H Football League έλαβε υπόψιν της την απόφαση της Επιτροπής Επαγγελματικού Αθλητισμού και αποφάσισε την αποβολή του Αήττητου Σπάτων από το πρωτάθλημα.

Ο Αήττητος Σπάτων δεν θα συνεχίσει την πορεία του στην Football League, εφόσον η διοργανώτρια Αρχή την απέβαλλε οριστικά από το πρωτάθλημα, όπως ανακοίνωσε την Παρασκευή (22/3).

Η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού είχε εισηγηθεί από την προηγούμενη Παρασκευή (15/3) την αποβολή της ομάδας των Σπάτων, καθώς παραβίασε το άρθρο 68 του Ν.2725/99 καλύπτοντας εκπρόθεσμα το μετοχικό της κεφάλαιο, ενώ επιπλέον δεν είχε προχωρήσει σε σύσταση διοικητικού συμβουλίου.

Η έκθεση της ΕΕΑ μεταβιβάσθηκε στη Football League και εκείνη μέσω του Διοικητικού της Συμβουλίου, το οποίο έγινε δια περιφοράς, συμφώνησε την αποβολή του Αήττητου Σπατών από το πρωτάθλημα. Μάλιστα, η διοργανώτρια αρχή πέρασε και σε περαιτέρω ανακοίνωση ματαιώνοντας τα παιχνίδια της τιμωρημένης ομάδας που είχαν οριστεί για την 23η και 24η αγωνιστική του πρωταθλήματος απέναντι σε Σπάρτη και Καραϊσκάκη Άρτας αντίστοιχα.

Πάντως, η ιστορία δεν φαίνεται να τελειώνει εκεί, αφού οι ομάδες που είχαν χάσει βαθμούς από τον Αήττητο θα καταθέσουν ένσταση, ώστε να πάρουν το παιχνίδι στα χαρτιά. Το ίδιο, φυσικά, θα γίνει και με τις ομάδες που επρόκειτο να αντιμετώπιζε η ομάδα των Σπάτων.

Ο Αήττητος πάλευε για την παραμονή του στην κατηγορία και βρισκόταν στην 14η θέση του βαθμολογικού πίνακα της Football League με 22 βαθμούς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:
Παναχαϊκή: Υπηρεσιακός ο Καραπίτσος, τέλος ο Οφρυδόπουλος
Αποχή σε Κέρκυρα και Απόλλωνα Πόντου
TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ