FOOTBALL LEAGUE

Απόλλων Λάρισας: "Δεν θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Ριμπερί"

Απόλλων Λάρισας: "Δεν θα ενεργοποιηθεί το συμβόλαιο του Ριμπερί"

Ο Απόλλων Λάρισας ανακοίνωσε πως δεν θα ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Στιβέν Ριμπερί καθώς οι εξετάσεις που έκανε έδειξαν πως βρίσκεται μακριά από τη συνήθη φυσική κατάσταση.

Ο αδερφός του Φρανκ Ριμπερί δεν θα αγωνιστεί τελικά στην Ελλάδα καθώς ο Απόλλων Λάρισας αποφάσισε να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Στιβέν Ριμπερί ο οποίος βρισκόταν στη χώρα μας από τις 4 Σεπτεμβρίου.

Ο 22χρονος εξτρέμ πέρασε από επισταμένες ιατρικές και εργομετρικές εξετάσεις και έδειξε ότι βρίσκεται αρκετά μακριά σε επίπεδο φυσικής κατάστασης και στον Απόλλων Λάρισας αποφάσισαν να μην ρισκάρουν.

Η σχετική ανακοίνωση ανέφερε:

"Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ανακοινώνει ότι μετά από επισταμένες ιατρικές και εργομετρικές έρευνες λιπομέτρησης και ασκήσεις ταχυδυναμικής και αντοχής από τους αρμόδιους εργοφυσιολόγους μας, αναγκάζεται να μην ενεργοποιήσει το συμβόλαιο του Steven Ribery μιας και ο Γάλλος ποδοσφαιριστής βρίσκεται πολύ μακριά από την συνήθη φυσική κατάσταση των εγγχώριων επαγγελματιών ποδοσφαιριστών.

Η τεχνική μας ηγεσία υπό τον κ. Marcello Troizi διαπίστωσε την σημαντική διαφορά που υπάρχει ανάμεσα στον εν λόγω ποδοσφαιριστή και στα υπόλοιπα μέλη του ποδοσφαιρικού τμήματος του Απόλλωνα Λάρισας.Ως εκ τούτου αποφασίσθηκε να μην ενταχθεί ο Ribery στην ομάδα μας, πιστεύοντας ότι ίσως στο μέλλον υπάρξει μια πιο προσεγγίσιμη κατάσταση με τον νεαρό Γάλλο κυνηγό.

Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας ευχαριστεί τον Steven Ribery για την όποια προσπάθεια έκανε να βρεθεί κοντά μας, όμως επ΄εδουνί δεν ρισκάρει το μέλλον του συλλόγου σε πρόσωπα.."

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ