ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Λάρισας: Ο Τροΐζι μέχρι το 2020 στον πρωτοπόρο της Football League

Απόλλων Λάρισας: Ο Τροΐζι μέχρι το 2020 στον πρωτοπόρο της Football League
Τροΐζι

Ο Μαρσέλο Τροΐζι, που διατηρεί τον Απόλλωνα Λάρισας στην 1η θέση της Football League ύστερα από επτά αγωνιστικές, επέκτεινε το συμβόλαιό του μέχρι το 2020.

Συμβόλαιο μέχρι το 2020 υπέγραψε στον Απόλλωνα Λάρισας ο Μαρσέλο Τροΐζι. Ο Βραζιλιάνος προπονητής, που οδηγεί τους Θεσσαλούς στην κορυφή της Football League ύστερα από επτά αγωνιστικές, συμφώνησε να επεκτείνει πρόωρα το συμβόλαιό του.

Η ανακοίνωση της ΠΑΕ:" Η ΠΑΕ Απόλλων Λάρισας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει από τώρα την ανανέωση της συνεργασίας της, μέχρι τον Ιούνιο του 2020 με τον προπονητή κ. Μαρσέλο Τροϊζι.Η άψογη συνεργασία με τους ποδοσφαιριστές, το προπονητικό team και την διοίκηση του συλλόγου, καθώς και η εξαιρετική πορεία της ομάδας μέχρι τώρα, εδραιώνουν την εμπιστοσύνη μας στο πρόσωπο του κ. Τροϊζι, από τον οποίο περιμένουμε όλοι μας, πολλά περισσότερα στην συνέχεια. Ο κ. Τροΐζι είναι έτοιμος να συνεχίσει πλέον απερίσπαστος τον σχεδιασμό της ομάδας μας, δουλεύοντας την, σε ιδιαίτερα υψηλά βαθμολογικά επίπεδα, ενόψει της νέας χρονιάς με τους στόχους, να παραμένουν υψηλοί, κάτι που το επιβάλλει το όνομα και η ιστορία του Απόλλωνα".

Ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ Παναγιώτης Μαντζανάςδήλωσε για την ανανέωση της συνεργασίας με τον Βραζιλιάνο τεχνικό: "Είμαστε εδώ για να επιβραβεύουμε την καλή δουλειά, από όποιον γίνεται, στον σύλλογο, ξεκινώντας από τον τεχνικό μας, που μέχρι τώρα μας έχει εντυπωσιάσει με τις προπονητικές του γνώσεις και τον αδαμάντινο χαρακτήρα του. Πιστεύουμε και ελπίζουμε ότι και η συνέχεια θα είναι ανάλογη για τον κ. Τροΐζι".

Ο Μαρσέλο Τροΐζιανέφερε: "Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από αυτήν την εξέλιξη και θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον κ. Μαντζανά και τους άξιους συνεργάτες του, για την άψογη συνεργασία που έχουμε σε όλα τα επίπεδα.Θα προσπαθήσω να δώσω τον καλύτερο μου, εαυτό για να πάμε τον Απόλλωνα όσο πιο ψηλά γίνεται. Με μεθοδική δουλειά και πάθος σε αυτό που κάνουμε και βλέποντας κάθε παιχνίδι ξεχωριστά θα πορευθούμε στην συνέχεια.Επιθυμία και δική μου και της διοίκησης είναι να δημιουργήσουμε ένα σύνολο που θα παίζει συνεχώς εντυπωσιακό ποδόσφαιρο, επιλέγοντας ότι καλύτερο υπάρχει, βάση των δυνατοτήτων μας, τόσο στην Ελλάδα όσο και στην Λατινική Αμερική και δή στην πατρίδα μου".

Ο Απόλλων Λάρισας έχει 19 βαθμούς μετά από επτά παιχνίδια, έχοντας έξι νίκες και μία ισοπαλία. Δεύτερος είναι ο Βόλος με 16 και τρίτος ο Πλατανιάς με 15.

Πατήστε εδώ και δείτε αναλυτικά τη βαθμολογία της Football League και όχι μόνο

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ