ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Απόλλων Λάρισας: Πρώτος με την ίδια ενδεκάδα σε όλα τα ματς και σχεδόν τις ίδιες αλλαγές!

Απόλλων Λάρισας: Πρώτος με την ίδια ενδεκάδα σε όλα τα ματς και σχεδόν τις ίδιες αλλαγές!
Απόλλων Λάρισας MOTIONTEAM

Ο Απόλλων Λάρισας, ο οποίος βρίσκεται στην πρώτη θέση της Football League, έχει παραταχθεί και στα επτά παιχνίδια εφέτος με την ίδια ενδεκάδα, ενώ αλλαγή γίνονται σχεδόν πάντα οι ίδιοι τρεις ποδοσφαιριστές!

Εντυπωσιακό δεν είναι μόνο αυτό που έχει πετύχει ο Απόλλων Λάρισας στα πρώτα επτά παιχνίδια της Football League, κατά τα οποία με έξι νίκες και μία ισοπαλία είναι στην πρώτη θέση με 19 βαθμούς. Ο Βραζιλιάνος προπονητής, Μαρσέλο Τροΐζι, ο οποίος ανανέωσε μέχρι το 2020, αποδεικνύεται απόλυτα πιστός στα σχέδιά του.

Σε όλα τα παιχνίδια, και στα επτά, έχει χρησιμοποιηθεί η ίδια ενδεκάδα: Μαντζάρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Σουλιώτης, Κοντοές, Χατζής, Λούκας Ράμος, Μαρκολίνο, Τασιούλης, Πολέτο και Λουκάο. Αυτοί είναι που έχουν αρχίσει βασικοί στους αγώνες του πρωταθλήματος.

"Ανοικτό βιβλίο" είναι ο Μαρσέλο Τροΐζι και στις αλλαγές που πραγματοποιεί. Στα πέντα από τα επτά παιχνίδια, Μαρκολίνο, Τασιούλης και Πολέτο έχουν αντικατασταθεί. Από αυτούς, ο Τασιούλης έχει γίνει αλλαγή και στα επτά ματς, ενώ πάντα έρχεται από τον πάγκο ο Καμπέρης.

Φυσικά για να γίνει πράξη όλο αυτό, καθοριστικό ρόλο έχει παίξει το γεγονός ότι δεν έχουν υπάρξει προβλήματα τραυματισμών ή τιμωριών, κάτι που αργά ή γρήγορα θα έρθουν. Την Κυριακή (9/12, 15.00, ΕΡΤ 3) οι Θεσσαλοί αντιμετωπίζουν εντός έδρας τη Δόξα Δράμας, για την 8η αγωνιστική.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ