FOOTBALL LEAGUE

Αποχή σε Κέρκυρα και Απόλλωνα Πόντου

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΟΝΤΟΥ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Αποχή ξεκίνησαν οι ποδοσφαιριστές της Κέρκυρας και του Απόλλωνα Πόντου, καθώς τα οικονομικά προβλήματα που αντιμετωπίζουν δεν έχουν λυθεί.

Μπορεί η Football League να βαδίζει στην τελική της ευθεία, αλλά τα μεγάλα οικονομικά προβλήματα παραμένουν για τις περισσότερες ομάδες. Στην Κέρκυρα η κατάσταση είναι οριακή και οι ποδοσφαιριστές των Φαιάκων ξεκίνησαν αποχή.

Δεν έχουν πληρωθεί ακόμη, ενώ τη Δευτέρα (18/3) υπήρχε συνάντηση που δεν έφερε, ωστόσο, αποτελέσματα. Αν δεν πληρωθούν άμεσα, η αποχή θα γίνει μακρά διάρκειας και οι προσφυγές θα ξεκινήσουν.

Προπόνηση δεν έγινε ούτε στην Καλαμαριά. Την Τρίτη οι παίκτες του Απόλλωνα Πόντου δεν έκαναν προπόνηση. Έμειναν στ' αποδυτήρια και συζήτησαν για τις οφειλές. Ακόμη και στο δελτίο Τύπου της ΠΑΕ τα προβλήματα χαρακτηρίζονται "διογκωμένα".

Υπενθυμίζεται ότι η ομάδα της Θεσσαλονίκης έχει μπει μετά τη νίκη (1-0) επί του Αιγινιακού δυνατά στο κόλπο διεκδίκησης της δεύτερης θέσης, η οποία με βάσει την αναδιάρθρωση οδηγεί στη διεκδίκηση της ανόδου μέσω μπαράζ με τον 13ο της Super League.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ