FOOTBALL LEAGUE

Δημήτρης Σιαλμάς: Η τέχνη του bicycle kick (VIDEOS)

Δημήτρης Σιαλμάς: Η τέχνη του bicycle kick (VIDEOS)

Ο Δημήτρης Σιαλμάς ισοφάρισε σε 1-1 τον Ηρακλή την περασμένη Κυριακή (10/2) με ψαλιδάκι. Ο 33χρονος στράικερ του Ηρόδοτου έφτασε τα τέσσερα στην καριέρα του και εξηγεί στο Sport24.gr την... τέχνη του. (VIDEOS)

Την περασμένη Κυριακή (10/2) ο Ηρόδοτος βρέθηκε να χάνει 0-1 από τον Ηρακλή στο Ηράκλειο. Στο 70ό λεπτό ο νεοαποκτηθείς επιθετικός Δημήτρης Σιαλμάς ισοφάρισε σε 1-1 με γυριστό, "εκτελώντας" τον Κάχριμαν για την 16η αγωνιστική της Football League.

Δεν ήταν η πρώτη φορά που ο 33χρονος σημειώνει γκολ με αυτόν τον τρόπο.

Παλαιότερα στην καριέρα του έχει σημειώσει άλλα τρία γκολ, το ένα καλύτερο από το άλλο. Ποιος θα ξεχάσει, άλλωστε, το υπέροχο ψαλιδάκι στο εντός έδρας παιχνίδι του ΠΑΣ Γιάννινα με τον Εθνικό Αστέρα, στις 8 Μαΐου 2011, για τη Β' Εθνική.

Ο Μανώλης Σκούφαλης σέντραρε με περίτεχνο τρόπο σταυρώνοντας τα πόδια και ο Σιαλμάς με φανταστικό τρόπο έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία του Γκίτκου και έγραψε το 2-0 (3-0 το τελικό αποτέλεσμα).

Στις 21 Σεπτεμβρίου 2017 ο Σιαλμάς χρησιμοποιείται για ένα 30λεπτο στο εκτός έδρας παιχνίδι των Τρικάλων απέναντι στη Σπάρτη. Στο 87' γράφει το τελικό 1-3 με εντυπωσιακό γυριστό, αν και το φινάλε τον βρήκε να έχει χτυπήσει σοβαρά.

Το προτελευταίο εντυπωσιακό τέρμα του άλλοτε φορ της ΑΕΚ ήταν κατά την επιστροφή του στη δράση, στις 13 Μαΐου 2018. Ξανά ως παίκτης των Τρικάλων, δίνει τη νίκη (1-0) στην ομάδα του με γυριστό λίγο μέσα από τη μεγάλη περιοχή κόντρα στον Αιγινιακό.

ΣΙΑΛΜΑΣ ΣΤΟ SPORT24.GR: "ΨΑΛΙΔΑΚΙΑ ΑΠΟ ΜΙΚΡΟ ΠΑΙΔΙ"

Ο Δημήτρης Σιαλμάς μίλησε στο Sport24.gr για την... τέχνη του bicycle kick και εξήγησε πώς το κάνει: "Σε κάθε προπόνηση και αγώνα επιδιώκω το γκολ και το ψαλιδάκι. Από μικρό παιδί τα δοκίμαζα. Μου αρέσουν πολύ. Όταν το επιδιώκεις στις προπονήσεις, σου βγαίνει και στα επίσημα ματς".

Ο Σιαλμάς, γεννημένος στις 19/06/1986, έχει αγωνιστεί σε Εθνικό Αστέρα, Πανιώνιο, Εθνικό Πειραιώς, ΠΑΣ Γιάννινα, Ολυμπιακό Βόλου, ΑΕΚ, Καζάρ Λενκοράν, Πλατανιά, Τσεαλαούλ Πιάτρα, Ακρόπολις, Παναχαϊκή, Τρίκαλα και τώρα στον Ηρόδοτο.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ