FOOTBALL LEAGUE

Εκπρόσωπος ΕΠΟ στη Football League: "Δεν ψηφίζω, το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά"

ΔΣ ΚΑΙ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΒΑΣΙΛΗΣ ΡΕΜΠΑΠΗΣ / EUROKINISSI)
Λεουτσάκος, Θωμαΐδης EUROKINISSI

Ο εκπρόσωπος της ΕΠΟ στο διοικητικό συμβούλιο της Football League, Λεωνίδας Θωμαΐδης, υποστήριξε πριν από την ανάδειξη προέδρου στη διοργανώτρια της δεύτερης κατηγορίας, ότι δε ψηφίζει κατόπιν απόφασης των "μεγάλων αφεντικών".

Δικαίωμα ψήφου στις εκλογές για την προεδρία της Football League έχει ως γνωστόν η ΕΠΟ. Πριν ξεκινήσει την Παρασκευή (6/7) η διαδικασία, ο εκπρόσωπος της Ομοσπονδίας στο διοικητικό συμβούλιο της Football League, Λεωνίδας Θωμαΐδης, υποστήριξε ότι θα απέχει από τη διαδικασία, εξηγώντας ότι γι' αυτό "ευθύνονται" τα "μεγάλα αφεντικά", δίχως να κατονομάσει.

Ο Θωμαΐδης ανέφερε: " Δεν μπορώ να μην πω αυτά που έχω βιώσει σε αυτό τον έναν χρόνο που συμμετέχω στο συμβούλιο της Football League και βλέπω την προσπάθεια του Λεωνίδα Λεουτσάκου.

Δεν θα κρύψω ότι είναι φίλος μου, αλλά αυτό δεν επηρεάζει την αλήθεια. Ο Λεωνίδας θυσίασε την οικογενειακή του γαλήνη, κάθισε σε ηλεκτρική καρέκλα με πολλά χρέη και πολλές εκκρεμότητες.Δούλεψε αυτά τα δύο χρόνια για να συμμαζέψει την κατάσταση και αν σήμερα υπάρχει και δεύτερος υποψήφιος, αυτό συμβαίνει γιατί έκανε πολύ καλά τη δουλειά του. Πήγαινε στον Υπουργό για να ζητήσει χρήματα για τη Football League. Πήγαινε στην ΕΠΟ για να βοηθήσει τη Football League.

Ζητούσε χρήματα στα συμβούλια και αυτό τον μετέτρεψε σε μαύρο πρόβατο. Κατάφερε να εξασφαλίσει 600.000 ευρώ για τις διαιτησίες από τη FIFA με προσωπικές ενέργειες. Σήμερα η ΕΠΟ θα απέχει από τη διαδικασία της ψηφοφορίας επειδή το αποφάσισαν τα μεγάλα αφεντικά".

Υπενθυμίζεται ότι τη θέση του προέδρου κατέλαβε εκ νέου ο Λεωνίδας Λεουτσάκος.

Photo credits: Eurokinissi


TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ