FOOTBALL LEAGUE

Football League: Αποφάσισαν οριστική διακοπή

Συνεδρίαση του ΔΣ της football league .Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνεδρίαση του ΔΣ της football league .Δευτέρα 8 Απριλίου 2019 (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΣΤΕΡΓΙΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI SPORTS

Οι ομάδες της Football League συμφώνησαν ότι είναι αδύνατο να ανταποκριθούν στο κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου, αποφάσισαν διακοπή του πρωταθλήματος και υποβάλλουν δύο προτάσεις για αναδιάρθρωση.

Δεν θα συνεχιστεί το φετινό πρωτάθλημα της Football League, όπως αποφάσισαν οι ομάδες της κατηγορίας. Το κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι τόσο υψηλό που αδυνατούν να ανταποκριθούν, γι' αυτό και οδηγήθηκαν σε αυτή την απόφαση, την οποία θα εισηγηθούν στο Δ.Σ. της Τετάρτης (3/6).

Μάλιστα, αναμένεται να υποβάλλουν δύο προτάσεις αναδιάρθρωσης. Η ανακοίνωση που εκδόθηκε:

"Μετά την πανδημία του Covid – 19, οι ομάδες της Football League έχουν περιέλθει σε οικονομική αδυναμία και επιπρόσθετα το κόστος του υγειονομικού πρωτοκόλλου είναι τόσο υψηλό που αδυνατούν να ανταποκριθούν. Για τους λόγους αυτούς, στη σημερινή σύσκεψη των ΠΑΕ μελών της Football League, αποφασίστηκαν όπως εισηγηθούν στο αυριανό διοικητικό συμβούλιο της Ένωσης Επαγγελματικού Ποδοσφαίρου Α2 και Β Εθνικής κατηγορίας τα εξής:

1) Όπως τροποποιηθεί η προκήρυξη του πρωταθλήματος της Football League, προκειμένου να γίνει περαίωση του πρωταθλήματος αγωνιστικής περιόδου 2019-2020 και οριστική διακοπή αυτού

2) Όπως υποβληθούν δυο προτάσεις αναδιάρθρωσης:

α) Συγχώνευση της Super League 2 και Football League και δημιουργία νέας ενιαίας κατηγορίας χωρισμένης σε Βορρά και Νότο χωρίς να προκύψει υποβιβασμός καμίας ομάδος.

β) Άνοδος οκτώ (8) ομάδων από την Football League στην Super League 2, χωρίς να υπάρξει υποβιβασμός ομάδων".

Η ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΗ FOOTBALL LEAGUE ΜΕΧΡΙ ΤΗ ΔΙΑΚΟΠΗ

Στη Fotball League ύστερα από 23 αγώνες, τα Τρίκαλα ήταν πρώτα με 46 βαθμούς. Στη δεύτερη θέση βρισκόταν ο Ιωνικός με 40 και στην τρίτη ο Διαγόρας με 38. Στη Super League 2 ανέβαιναν οι δυο πρώτοι και υποβιβάζονταν οι τέσσερις τελευταίοι.

1. Τρίκαλα 46

2. Ιωνικός 40

---------------------------

3. Διαγόρας 38

4. Ιεράπετρα 37

5. Νίκη Βόλου 37

6. Καβάλα 36

7. Βέροια 35

8. Ολυμπιακός Βόλου 31

9. Αιγάλεω 27

10. Ιάλυσος 24

---------------------------------

11. Θεσπρωτός 24

12. Τρίγλια 20

13. Ασπρόπυργος 20

14. Καλαμάτα 19

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ