FOOTBALL LEAGUE

Football League: Γκέλαρε ο Ιωνικός, σπουδαία διπλά για Βέροια, Διαγόρα

FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ ΡΟΔΟΥ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΤΑΚΗΣ ΣΑΓΙΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ιωνικός δεν μπόρεσε να πάρει το τρίποντο επί του Ολυμπιακού Βόλου και να παραμείνει στην κορυφή ενώ σπουδαία διπλά πέτυχαν Βέροια και Διαγόρας. Ματσάρα στην Καλαμάτα.

Ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική στη Football League με την ομάδα των Τρικάλων μετά τη νίκη τους επί του Θεσπρωτού το Σάββατο να είναι η κερδισμένη της αγωνιστικής καθώς είναι μόνη πρώτη στο βαθμολογικό πίνακα.

Αυτό καθώς στα παιχνίδια της Κυριακής ο Ιωνικός γλίτωσε στο 89' το κάζο κόντρα στον Ολυμπιακό Βόλου και ισοφάρισε σε 1-1. Από εκεί και πέρα ξεχωρίζει το διπλό του Διαγόρα μέσα στο Αιγάλεω στο ντεμπούτο του Θωμά Γράφα στον πάγκο των γηπεδούχων ενώ ματσάρα έγινε στην Καλαμάτα ανάμεσα στη "Μαύρη Θύελλα" και τον Ασπρόπυργο με το τελικό 2-2 να διαμορφώνεται στις καθυστερήσεις.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ 1-1

Στη Λάρισα ο Ολυμπιακός Βόλου υποδέχτηκε τον Ιωνικό και του έβαλε δύσκολα με τον Πόζογλου να βάζει μπροστά στο 55' τους γηπεδούχους με ωραίο πλασέ ύστερα από ατομική ενέργεια.

Η ομάδα της Νίκαιας γλίτωσε την ήττα στο 89' με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Κρητικού σε ανατροπή του Βλαχομήτρου.

FOOTBALL LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ - ΙΩΝΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ (Σούλης Παπαδόπουλος): Γιδόπουλος, Γραικός, Μπουτζίκος, Βοσνακίδης, Φαζός, Τσιάρας, Λάσκαρης, Ντούνης (69' Σκοπελίτης), Κουτσιανικούλης, Τσίτας, Πόζογλου (81' Κόλα).

ΙΩΝΙΚΟΣ (Δημήτρης Αρναούτης): Κουρεπίνης, Μουστάκης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ιωάννου, Φουρλάνος, Γκουτσούλιας, Τιεντσέου, Καλλέργης, Κρητικός, Σμυρλής (58' Μακρίδης), Μάναλης (67' Βλαχομήτρος).

ΑΙΓΑΛΕΩ - ΔΙΑΓΟΡΑΣ 0-2

Ο Διαγόρας ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος στο ματς με το Αιγάλεω στο ντεμπούτο του Θωμά Γράφα στον πάγκο του και κατάφερε να επικρατήσει με 2-0 ενώ είχε ευκαιρίες και για άλλα τέρματα.

Στο 16' ο Γλυνός μετά από φάση διαρκείας έκανε το 0-1 για την ομάδα της Ρόδου ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου μέρους ο Μπαρμπαρούσης ολοκλήρωσε την αντεπίθεση των φιλοξενούμενων και έγραψε το 0-2.

Στο 65' ο Διαγόρας έφτασε κοντά σε τρίτο γκολ με τον Σικαλιά να αποκρούει το πέναλτι που εκτέλεσαν οι φιλοξενούμενοι.

ΑΙΓΑΛΕΩ (Θωμάς Γράφας): Σικαλιάς, Σπυρόπουλος, Ψάνης, Γκότοβος, Συριόπουλος, Λάμπρου, Τσαφταρίδης (35' Χατζηιωαννίδης), Μπαξεβάνου (69' Κατσικογιάννης), Ντιατά (54' Συραγγέλας), Ροτζέριο, Τσιλιγκίρης.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ (Ρουτζιέρης): Τσέλιος, Παπαδόπουλος, Ηλιάδης, Προβατίδης, Καρπαθάκης, Κέρι (68' Πινιώτης), Γλυνός (75' Αθανασίου), Μπέλερης, Μπουρλάκης (60' Γούλας), Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ - ΒΕΡΟΙΑ 0-1

Σπουδαίο διπλό και βαθμολογική άνοδο και για τη Βέροια που επικράτησε εκτός έδρας της Ιεράπετρας και ενώ έπαιζε από το 33' με δέκα παίκτες μετά από αποβολή του Μπλέτσα.

Οι φιλοξενούμενοι απείλησαν αρχικά στο 51' με τον Σιμόνι, το σουτ του οποίου βρήκε στο δοκάρι αλλά κατάφεραν να σκοράρουν στο 68' με τον Πασά.

ΟΦ ΙΕΡΑΠΕΤΡΑΣ (Γιάννης Μάγγος): Καραγκιολίδης, Καραγιάννης, Κιντζίδης, Σέχουλ, Τζελέπης (6' λ.τρ. Μάγγας), Σμίλτος, Αναστασόπουλος, Βογιατζής, Κατσικοκέρης, Παπαδόπουλος (68' Σκόνδρας), Αποστολόπουλος (70' Χρυσοφάκης).

ΒΕΡΟΙΑ (Τάσος Ανθυμιάδης): Βοσνιάδης, Μούχαλης, Μπλέτσας, Μαραγκός, Στάμου, Ζούρκος Ν., Βεργώνης, Σιμόνι, Χαντζάρας, Πέντα (36' Ζούρκος Α.), Πασάς.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ 2-2

Ματσάρα έγινε στην Καλαμάτα με τη Μαύρη Θύελλα να ισοφαρίζει στις καθυστερήσεις τον Ασπρόπυργο και το 2-2 να είναι το τελικό αποτέλεσμα ανάμεσα στις δυο ομάδες.

Οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να προηγηθούν αρχικά στο 28'΄με τον Πίντο να πλασάρει τον Στεφανάκο ενώ στο 35΄ο Σρέτσκοβιτς με κεφαλιά έδωσε αέρα δυο τερμάτων στην ομάδα του.

Η Καλαμάτα έκανε την αντεπίθεση της στο δεύτερο ημίχρονο με πρωταγωνιστή τον Ράκιτς. Αρχικά στο 78' μείωσε σε 2-1 με κεφαλιά ενώ στο 91' με το δεύτερο προσωπικό του τέρμα έγραψε το 2-2.

ΚΑΛΑΜΑΤΑ (Σάκης Θεοδοσιάδης): Στεφανάκος, Τσουβαλτσίδης (46' Στεργίδης), Κωνσταντινόπουλος, Μάκος, Ιντζίδης, Μπάμπης, Ζαχαρόπουλος, Οσμάναγκιτς, Αλεξόπουλος, Κασβιρόπουλος, Βουκμίροβιτς.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ (Γιώργος Βαζάκας): Παναγόπουλος, Γκουγκούδης, Ιωαννίδης, Ζώνας, Καμπούρης, Νικολάου, Γκατσολάρι, Κάκκο, Βασιλείου (59' Νικολακάκης), Σρέτσκοβιτς, Πίντο (52' Σγκούρης).

ΤΡΙΓΛΙΑ - ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ 0-0

Ισόπαλο χωρίς τέρματα έληξε το παιχνίδι ανάμεσα στην Τριγλία και τη Νίκη Βόλου με τις δύο ομάδες να έχουν ευκαιρίες για να πάρουν τη νίκη αλλά να μην κατορθώνουν να πετύχουν κάποιο τέρμα.

ΤΡΙΓΛΙΑ (Κώστας Γεωργιάδης): Παλαβράκης, Ζώτος, Κουρέλλας, Σγουρής, Μιλκούδης, Σαρβανίδης, Παπαδημητρίου (84' Αμαραντίδης), Ευθυμιάδης, Ζορμπάς (92' Μαντζίρης), Ντούνγκα, Λεμονής.

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ (Στάικος Βεργέτης): Αποστολίδης, Κυριακίδης Σ., Βοσκόπουλος, Αλιατίδης, Παγώνης, Μπιτσάκος, Ιορδανίδης (60' Κυριακίδης), Γκαρσία, Κρουθ, Καπός (85' Μασκουνιάν), Ροχάνο.

ΙΑΛΥΣΟΣ - ΚΑΒΑΛΑ 0-0

Χωρίς γκολ έληξε και το παιχνίδι στη Ρόδο ανάμεσα στον Ιάλυσο και την Καβάλα με τους γηπεδούχους να έχουν την ευκαιρία για θετικό αποτέλεσμα.

ΙΑΛΥΣΟΣ (Μαρσέλο Τροΐζι): Ανδρούτσος, Τριποτσέρης, Μαραγκουδάκης, Γιώργου, Χειμωνέττος, Ρεκλείτης, Νατσιόπουλος, Μακρυδημήτρης, Μπαρέτα (64' Φράγκος), Σερτζίνιο (82' Κούγιος), Χατζηδίμπας.

ΚΑΒΑΛΑ (Παύλος Δερμιτζάκης): Παπαδόπουλος Ι., Καζαντζίδης, Αρναούτογλου, Γαβριηλίδης, Μαρκόπουλος, Κέρθι, Βόσαχλικ (87' Θωμαϊδης), Στίκας, Κουτσουμπάς, Παπαδόπουλος Β. (70' Παυλίδης), Χαντί (62' Ορφανίδης).

Σάββατο 23 Νοεμβρίου

Θεσπρωτός - Τρίκαλα 1-2 (55' Κολλάς/54' Σταματής, 77' Παπαγεωργίου)

Κυριακή 24 Νοεμβρίου

Ιάλυσος - Καβάλα 0-0

Αιγάλεω - Διαγόρας 0-2 (16' Γλυνός, 46' Μπαρμπαρούσης)

Ολυμπιακός Βόλου - Ιωνικός 1-1 (55' Πόζογλου/89' Κρητικός)

Ιεράπετρα - Βέροια 0-1 (68' Πασάς)

Τριγλία - Νίκη Βόλου 0-0

Καλαμάτα - Ασπρόπυργος 2-2 (78'-91' Ράκιτς/28' Πίντο, 35' Σρέτσκοβιτς)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τρίκαλα 19

2. Ιωνικός 17

3. Καβάλα 15

4. Βέροια 15

5. ΟΦΙ 14

6. Διαγόρας 13

7. Ολυμπιακός Βόλου 13

8. Ασπρόπυργος 11

9. Καλαμάτα 11

10. Τρίγλια 10

11. Νίκη Βόλου 9

12. Θεσπρωτός 8

13. Αιγάλεω 8

14. Ιάλυσος 6

*Τρίκαλα και Θεσπρωτός έχουν ένα παιχνίδι περισσότερο

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ