FOOTBALL LEAGUE

Football League: Νίκη μετά από τρεις μήνες η Καλαμάτα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΚΑΛΑΜΑΤΑ - ΛΑΡΙΣΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Kalamata 2019-20, panigiriko (eurokinissi) EUROKINISSI

Η Καλαμάτα επικράτησε με 1-0 του Διαγόρα και πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από τρεις μήνες, ενώ και ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε το τρίποντο (1-3) στην Ιεράπετρα. Έχασε την ευκαιρία να περάσει δεύτερη η Βέροια, κόλλησε (2-2) στον Ασπρόπυργο.

Επιτέλους νίκη για την Καλαμάτα, η οποία υποδέχθηκε το Διαγόρα και επικράτησε με 1-0. Το τρίποντο στη Μαύρη Θύελλα, προπονητής της οποίας είναι ο Νίκος Αναστόπουλος, χάρισε ο Οσμανάγκιτς με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.

Προσπέρασε έτσι την Τρίγλια κι ανέβηκε στην προτελευταία (13η) θέση. Η ομάδα πανηγύρισε την πρώτη της νίκη μετά από τρεις μήνες (13 σερί ματς με 11 ήττες και 2 ισοπαλίες) και κάτι, καθώς η τελευταία φορά που χαμογέλασε ήταν τον Οκτώβριο εντός έδρας επί του Ιωνικού.

Τη νίκη πανηγύρισε και ο Ολυμπιακός Βόλου, παρά το γεγονός ότι έμεινε πίσω στο σκορ στην Ιεράπετρα. Με τους Ράντι, Κέρι και Τσίτα έφθασε στην ανατροπή και τη νίκη (1-3) επί του ΟΦΙ. Έχασε την ευκαιρία ν' ανέβει δεύτερη η Βέροια, η οποία έμεινε στο 2-2 στον Ασπρόπυργο με την τοπική ομάδα. Το Αιγάλεω άνοιξε το σκορ με την εκτέλεση πέναλτι του Τσιλιγγίρη, ωστόσο η Νίκη Βόλου έσωσε το βαθμό με τον Κρουθ.

ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΒΟΛΟΥ: Ξενοδόχοφ, Τσιάρας, Βοσνακίδης, Γραικός, Μποτσίκος, Κόλα, Ράντι, Σκοπελίτης, Κέρι, Κουτσιανικούλης, Τσίτας.

ΙΕΡΑΠΕΤΡΑ: Καραγκιολίδης, Σμίλτος, Βογιατζής, Μάγκας, Σκόνδρας, Αποστολόπουλος, Χιντζίδης, Σέχου, Αναστασόπουλος, Χύσι, Χαντί

ΚΑΛΑΜΑΤΑ: Στεφανάκος, Τόλη, Κωνσταντινόπουλος, Χριστοφιλέας, Τριποτσέρης, Ζαχαρόπουλος, Νατσιόπουλος, Οσμάνατζιτς, Ηλιόπουλος, Ιντρίσι, Μπουσμπίμπα.

ΔΙΑΓΟΡΑΣ: Τσέλιος, Προβατίδης, Κασνέτσης, Καρπαθάκης, Πινιώτης, Μπουρλάκης, Αθανασίου, Χουζούρης, Μπαρμπαρούσης, Μανωλάκης, Γούλας

ΝΙΚΗ ΒΟΛΟΥ: Αποστολίδης, Αλιατίδης, Βοσκόπουλος, Σ. Κυριακίδης, Κάρδαρης, Μπαλάφας, Καμπαγέρο, Ιορδανίδης, Κρουθ, Ροχάνο, Μπαταγίνι.

ΑΙΓΑΛΕΩ: Σικαλιάς, Στάθης, Σπυρόπουλος, Συριόπουλος, Παπανικόλας, Μαχαίρας, Γουέρε, Σταματάκης, Φαρινόλα, Καλλέργης, Τσιλιγκίρης.

ΑΣΠΡΟΠΥΡΓΟΣ: Γκίνης, Κότσεφ, Σταγάκης, Νικολάου, Φιλίποβιτς, Μπαξεβάνος, Γκατσολάρι, Κάκο, Ζγκούρι, Πολέτο, Φράγκος.

ΒΕΡΟΙΑ: Βοσνιάδης, Μουχάλης, Λεφίδης, Μαραγκός, Στάμου, Βεργώνης, Πολύζος, Πέντα, Καραγιάννης, Πασάς, Κανούλας.

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ & ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ 18ΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ

Σάββατο 1 Φεβρουαρίου

Ιάλυσος - Ιωνικός 2-2 (45' Ρεκλίτης, 80' Κονέ / 31', 78' Κρητικός)

Καβάλα - Τρίκαλα 0-0

Τρίγλια - Θεσπρωτός 0-1 (82' Καζβιρόπουλος)

Κυριακή 2 Φεβρουαρίου

Καλαμάτα - Διαγόρας 1-0 (24' πεν. Οσμανάγκιτς)

Ασπρόπυργος - Βέροια 2-2 (21' Κάκκο, 59' Φράγκος / 36' Πασάς, 63' Βεργώνης)

Νίκη Βόλου - Αιγάλεω 1-1 (43' Κρουθ / 17' πεν. Τσιλιγγίρης)

Ιεράπετρα - Ολυμπιακός Βόλου 1-3 (12' Σκόνδρας / 28' Ράντι, 57' Κέρι, 68' Τσίτα)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Τρίκαλα 36

2. Ιωνικός 31

3. Βέροια 30

4. Καβάλα 29

5. Νίκη Βόλου 29

6. Ολυμπιακός Βόλου 27

7. Διαγόρας 26

8. Ιεράπετρα 24

9. Ασπρόπυργος 20

10. Θεσπρωτός 18

11. Αιγάλεω 18

12. Ιάλυσος 17

13. Καλαμάτα 15

14. Τρίγλια 14

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ