FOOTBALL LEAGUE

Football League: Ντόρτια η Καβάλα, κόλλησαν Βέροια και Ολυμπιακός Βόλου

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΒΑΛΑ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΚΑΒΑΛΑ - ΧΑΝΙΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Καβάλα συνέτριψε με 4-1 την Τριγλία και ξεκίνησε εντυπωσιακά στη Football League. Κόλλησε η Βέροια (0-0) με Διαγόρα, ο Ολυμπιακός Βόλου (2-2) στον Ασπρόπυργο. Η Νίκη Βόλου επικράτησε 2-1 εντός έδρας του Θεσπρωτού. Το πανόραμα της πρεμιέρας.

Ολοκληρώθηκε την Κυριακή (29/9) η πρεμιέρα της Football League, καθώς το πρόγραμμα της ημέρας ξεκίνησε με την απόδραση της Καλαμάτας από το Αιγάλεω και την εκτός έδρας νίκη με 2-0.

Η Καβάλα υποδέχθηκε την Τριγλία και τη συνέτριψε με 4-1. Οι Αργοναύτες ήταν καταιγιστικοί και τελειώσαν το ματς στην πρώτη ώρα, καθώς στο 57ο λεπτό προηγούνταν με 3-0. Έκαναν και το 4-0, το μόνο που κατάφεραν οι φιλοξενούμενοι ήταν να μειώσουν και να διαμορφώσουν το τελικό σκορ στο 88ο λεπτό.

Η Νίκη Βόλου υποδέχθηκε τον Θεσπρωτό και πέτυχε αυτό που λέει το όνομά της. Ντεμπούτο με το δεξί σε μια αναμέτρηση που και τα τρία γκολ της είχαν αργεντίνικο χρώμα (Ροχάνο και Ντάλα Κόστα). Η έτερη ομάδα της πρωτεύουσας της Μαγνησίας, Ολυμπιακός, κόλλησε στον Ασπρόπυργο.

Βρέθηκε πίσω στο σκορ από το αυτογκόλ του Παπαϊωάννου, αλλά στο 43ο ισοφάρισε με τον Φαζό και στο 53ο πήρε προβάδισμα με τον Τσίτα. Δεν έφυγε, ωστόσο, με τη νίκη καθώς ο Κάκκο στο 84' διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Κόλλησε και η Βέροια, η οποία δεν εκμεταλλεύτηκε την έδρα της κι έμεινε στο 0-0 με τον Διαγόρα. Ο Ιάλυσος υποδέχθηκε τον ΟΦΙ. Ούτε αυτό το ματς είχε γκολ, έτσι οι δυο ομάδες μοιράστηκαν από ένα βαθμό.

ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΤΗΣ ΠΡΕΜΙΕΡΑΣ

Σάββατο 28 Σεπτεμβρίου

Ιωνικός - Τρίκαλα 0-0

Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου (15:00)

Αιγάλεω - Καλαμάτα 0-2 (29' Βουκμίροβιτς, 90' Καζβιρόπουλος)

Καβάλα - Π.Ο Τρίγλιας 4-1 (14' Παπαδόπουλος, 48' Μελισσόπουλος, 57' Ορφανίδης, 86' Βόσαχλικ / 88' Ευθυμιάδης)

Ασπρόπυργος - Ολυμπιακός Βόλου 2-2 (39' αυτ. Παπαϊωάννου, 84' Κάκκο / 43' Φαζός, 53' Τσίτας)

Νίκη Βόλου - Θεσπρωτός 2-1 (45+1', 60' Ροχάνο / 90+3' Ντάλα Κόστα)

Βέροια - Διαγόρας 0-0

Ιάλυσος - ΟΦΙ 0-0

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ