ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Football League: Συνάντηση με Βασιλειάδη για χρηματοδότηση και σέντρα

SUPERLEAGUE / ÐÁÍÉÙÍÉÏÓ - ÁÑÇÓ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Βασιλειάδης, Λεουτσάκος EUROKINISSI SPORTS

Η Football League δεν έχει ξεκινήσει, οι ομάδες κάνουν ήδη τρεις μήνες προετοιμασία και την Τετάρτη (10/10) έχει προγραμματιστεί κρίσιμο ραντεβού παραγόντων της με τον Γιώργο Βασιλειάδη για τη χρηματοδότηση και τη σέντρα.

Συνάντηση με τον Υφυπουργό Αθλητισμού, Γιώργο Βασιλειάδη, αναμένεται να πραγματοποιήσουν την Τετάρτη (9/10) παράγοντες της Football League. Η δεύτερη τη τάξει κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου δεν έχει ξεκινήσει ακόμη, καθώς δεν έχει επέλθει συμφωνία με την ΕΡΤ για το ποσό της χορηγίας.

Στο ραντεβού που θα γίνει, λοιπόν, θα γίνει κουβέντα για τη χρηματοδότηση, από την οποία θα εξαρτηθεί και η σέντρα. Προ ημερών στη Διαύγεια δημοσιεύτηκαν οι αποφάσεις του Διοικητικού Συμβουλίου της Κρατικής τηλεόρασης σχετικά με τα ποσά που θα έδινε για τη κάλυψη των αγώνων.

Η ΕΡΤ έχει αποφασίσει να διαθέσει 1,8 εκατ. ευρώ, ποσό που βρίσκει αντίθετη τη Football League, η οποία διεκδικεί καλύτερους όρους στην συμφωνία της με την κρατική τηλεόραση και θέλει να πάρει περισσότερα χρήματα, τουλάχιστον 2,5 εκατ. ευρώ.

Ο Υφυπουργός δεν αποκλείεται να ρίξει στο τραπέζι μια πρόταση για χορηγία, το ύψος της οποίας είναι προς το παρόν αντικείμενο σεναρίων. Το δεδομένο είναι ότι οι πρόεδροι της Football League θέτουν θέμα επιβίωσης των ομάδων και της κατηγορίας. Αν δεν ικανοποιηθούν, είναι πολύ πιθανό να πάει ακόμα πιο πίσω η έναρξη του πρωταθλήματος.

Photo credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ