FOOTBALL LEAGUE

Κατσιγιάννης: "Ανταγωνιστικοί και όχι σάκος του μποξ"

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ / ΦΙΕΣΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Κατσιγιάννης EUROKINISSI SPORTS

Ο Νίκος Κατσιγιάννης δήλωσε στο Sport24.gr ότι ο Αήττητος Σπάτων θα αποκτήσει 5-6 παίκτες με θητεία στη Super League, ότι περιμένει 1000-1800 άτομα στους αγώνες, ενώ υποστήριξε ότι αν ισχύσει η αναδιάρθρωση "όποιος έχει στόχο την κορυφή θα περπατάει «επί πτωμάτων»".

Νεοφώτιστη ομάδα στη Football League ο Αήττητος Σπάτων. Η μοναδική της Αττικής στο πρωτάθλημα 2018-2019 στη Football League. Ο πρόεδρος Νίκος Κατσιγιάννης μίλησε στο Sport24.gr για τον στόχο που έχει θέσει η αθηναϊκή ομάδα, για το σκεπτικό στις μεταγραφές, για τον κόσμο που περιμένει στα εντός έδρας παιχνίδια, ενώ σχολίασε την επικείμενη αναδιάρθρωση που είναι "εναντίον της Football League".

-Ποιος είναι ο στόχος του Αήττητου Σπάτων στο νέο πρωτάθλημα της Football League ως ομάδα που εξασφάλισε την άνοδο; Έχετε σκοπό να πρωταγωνιστήσετε άμεσα; Άνοδος ή απλά παραμονή;

"Ο στόχος για το νέο πρωτάθλημα είναι να φέρουμε νεαρούς ποδοσφαιριστές και με την προσθήκη έμπειρων και ποιοτικών παιδιών, να φτιάξουμε ένα ανταγωνιστικό σύνολο που θα παίζει ωραίο ποδόσφαιρο έτσι ώστε από την ευρύτερη περιοχή της Αττικής να έρχεται να μας βλέπει ο κόσμος, από τη στιγμή που θα είμαστε η μόνη ομάδα του νομού στην Football League. Κίνητρό μας είναι να κάνουμε αυτά τα νέα παιδιά να εξελιχθούν και να τους δώσουμε την ευκαιρία να παίξουν στη Super League. Επίσης, στόχος μας είναι να αναπτύξουμε την ακαδημία μας, την οποία όταν παρέλαβα είχε 60 παιδιά και αυτήν τη στιγμή έχουμε 250 άτομα, με σκοπό να φτάσουμε τα 300".

-Έχετε σκοπό να κάνετε μεταγραφές υψηλού επιπέδου; Τι κινήσεις να περιμένει ο κόσμος;

"Έχουμε σκοπό να κάνουμε 5-6 προσθήκες ποδοσφαιριστών υψηλού επιπέδου που έχουν παίξει και Super League έτσι ώστε - όπως είπα και παραπάνω - μαζί με τους νεαρούς ποδοσφαιριστές να φτιάξουν ένα ελκυστικό σύνολο. Ο στόχος στην ομάδα δεν είναι η άνοδος, αλλά προφανώς η άνετη παραμονή. Θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να μην γίνουμε σάκος του μποξ της κατηγορίας".

ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ / ΦΙΕΣΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΑΗΤΤΗΤΟΣ ΣΠΑΤΩΝ / ΦΙΕΣΤΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΘΑΝΑΣΗΣ ΔΗΜΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

-Μπορείτε να μας πείτε αν έχετε συμφωνήσει με κάποιον συγκεκριμένο ποδοσφαιριστή;

"Είμαστε μια ομάδα που είμαστε υπό σύσταση και γι' αυτό το λόγο δεν μπορούμε να υπογράψουμε με κάποιον παίκτη. Έχουμε κλείσει κάποιους ποδοσφαιριστές, που έχουν παίξει και Super League αλλά επειδή δεν έχουμε υπογράψει συμβόλαια δεν μπορώ να τα πω, σύντομα όμως θα τα ανακοινώσουμε".

"Η ΑΝΑΔΙΑΡΘΡΩΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΗΣ FOOTBALL LEAGUE"

-Στον κόσμο της ομάδας τι έχετε να πείτε για να τον προσελκύσετε και να τον φέρετε στο γήπεδο;

"Αυτό που έχω να απαντήσω στον κόσμο και να τον προσελκύσω είναι πως έχουμε κάνει μια τεράστια προσπάθεια που ξεκίνησε πριν από τρία χρόνια, όπου η ομάδα ήταν στο τοπικό και σήμερα παίζει στη Β' εθνική και θα έχουμε αντιπάλους ιστορικά σωματεία όπως οι Ηρακλής, Δόξα Δράμας, Παναχαϊκή... Θα παίξουμε Κύπελλο και με ομάδα της Super League - καλώς εχόντων των πραγμάτων - κάτι που δεν έχει συμβεί ποτέ ξανά στα Σπάτα. Μόνο και μόνο γι' αυτό θα πρέπει ο κόσμος να αγκαλιάσει την προσπάθειά μας και να είναι δίπλα μας".

-Σύμφωνα με τις εκτιμήσεις σας πόσος κόσμος θα έρχεται στα εντός έδρας ματς;

"Αν κρίνω από τα ματς των play off και την κίνηση των εισιτηρίων, ο μέσος όρος θα είναι 800-1000 εισιτήρια / ματς. Στα πιο κρίσιμα και εμπορικά ματς το γήπεδο θα γεμίζει με περίπου 1.800 άτομα".

-Το νέο πρωτάθλημα πώς το βλέπετε; Υπάρχουν ξεκάθαρα φαβορί για την άνοδο; Αν ναι, ποια είναι αυτά;

"Η Β' εθνική είναι ένα πολύ απρόβλεπτο πρωτάθλημα. Όποιος κάνει το λάθος να χαρακτηρίσει κάποιον φαβορί για την άνοδο, πιστεύω θα πέσει έξω. Υπάρχουν ομάδες που έπεσαν από τη Super League και θα θέλουν να ανέβουν, υπάρχουν επίσης ιστορικές ομάδες οι οποίες έχουν βάλει στόχο την άνοδο... Από εκεί και πέρα θα γίνει μια πολύ μεγάλη μάχη και λαμβάνοντας υπόψη αυτή την αναδιάρθωση, που ήταν μόνο εναντίον της Β' εθνικής και όχι υπέρ του ελληνικού ποδοσφαίρου, γιατί θα ανεβαίνει μόνο μία ομάδα από τις 16. Όπως καταλαβαίνετε θα υπάρχει όχι μόνο Γολγοθάς αλλά θα περπατάει "επί πτωμάτων" όποιος έχει στόχο την κορυφή".

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ