FOOTBALL LEAGUE

Κέρκυρα: Αναλαμβάνει ο Αναστόπουλος

Κέρκυρα: Αναλαμβάνει ο Αναστόπουλος
ACTION IMAGES PRESS AGENCY

Ο Νίκος Αναστόπουλος μετά από 13 χρόνια θα αναλάβει εκ νέου την τεχνική καθοδήγηση της Κέρκυρας και θα διαδεχθεί τον Δημήτρη Σπανό.

Πέντε μέρες πήρε στη διοίκηση της Κέρκυρας για να βρει τον αντικαταστάτη του Δημήτρη Σπανού. Ο 49χρονος κόουτς έλυσε τη συνεργασία του με τον ΑΟΚ την περασμένη Δευτέρα (04/02) και έκτοτε οι διοικούντες το σύλλογο έψαχναν τον διάδοχό του.

Τελικά, αυτός θα είναι ο Νίκος Αναστόπουλος. Φυσικά, ο Έλληνας κόουτς δεν είναι νέο πρόσωπο για την Κέρκυρα αφού είχε ξανακάτσει στον πάγκο της τη διετία 2003-05 οδηγώντας την στην άνοδο στη μεγάλη κατηγορία.

Ο Αναστόπουλος την Κυριακή (10/02) θα παρακολουθήσει από την εξέδρα το παιχνίδι Κέρκυρα - Απόλλων Λάρισας και την προσεχή εβδομάδα θα πιάσει δουλειά. Σημειωτέον ότι στον πάγκο για τους Φαίακες θα βρίσκονται οι Πέτρος Στοΐλας, Σωτήρης Βίνο.

Στην προπονητική του καριέρα ο 61χρονος κόουτς έχει κάτσει στον πάγκο πολλών ομάδων. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανελευσινιακό το 1995 και ακολούθησαν, Πανσερραϊκός, Παναιτωλικός, ΠΑΣ Γιάννινα, Παναχαϊκή, Καλλιθέα, Κέρκυρα, Άρης, Ιωνικός, Καβάλα, ΟΦΗ, Ατρόμητος, Πλατανιάς, Πανιώνιος.

Η τελευταία ομάδα στον πάγκο της οποίας έκατσε ο Νίκος Αναστόπουλος ήταν ο Άρης τη διετία 2015-17.

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ