FOOTBALL LEAGUE

Ο Άρης "έξι στα έξι", σπουδαίο τρίποντο η Παναχαϊκή

FOOTBALL LEAGUE / ΑΡΗΣ - ΑΟΧ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
Άρης MOTIONTEAM

Συνεχίζει με το απόλυτο ο Άρης στη Football League. Έξι νίκες σε έξι ματς οι "κίτρινοι" μετά το 1-0 επί του ΑΟΧ Κισσαμικού. Η Παναχαϊκή "γκρέμισε" το αήττητο της Δόξας, 1-0 στην Αγυιά. Νίκες και για Απόλλωνα Λάρισας - ΑΕ Καραϊσκάκης. (VIDEO).

Δεν εντυπωσιάζει, αλλά πλέον έχει κάνει τις νίκες... συνήθεια. Ο Άρης επικράτησε 1-0 του ΑΟΧ Κισσαμικού στο "Κλ. Βικελίδης" με γκολ του Μπαργκάν στο 45', με απευθείας εκτέλεση φάουλ, πριν ολοκληρωθεί το πρώτο μέρος. Μπορεί οι Κρητικοί να γνώρισαν την πρώτη τους εφετινή ήττα, αλλά πάλεψαν μέχρι τέλους για το γκολ της ισοφάρισης και είχαν δοκάρι στο 67' με τον Ξύδα.

Οι "κίτρινοι" κατέκτησαν το τρίποντο και είναι η μοναδική ομάδα που έχει τοι απόλυτο ύστερα από έξι ματς. Ο ΑΟΧ Κισσαμικός απέδειξε ότι η πορεία που κάνει δεν είναι τυχαία.

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός):Καντιμοίρης, Μπούρμπος, Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Παυλίδης (68' Κάσσος), Μπαργκάν (81' Μαραγκός), Ντούνης (46' Καπνίδης), Πασάς.

ΑΟ ΧΑΝΙΑ ΚΙΣΣΑΜΙΚΟΣ (Γιώργος Πετράκης):Λαζαρίδης, Σάλιακας (77' Αποστολίδης), Τόλι, Μαρκοπουλιώτης, Ζιούλης, Αρναούτογλου (87' Νικόλτσης), Σελινιωτάκης (46' Βρεττός), Γκίνη, Λεμονής, Ξύδας, Λέο.

Διαιτητής: Πανυτσίδης (Κοζάνης)

Βοηθοί: Τζιαμπάσης, Τζιουβάρας (Κοζάνης)

"ΓΚΡΕΜΙΣΕ" ΤΟ ΑΗΤΤΗΤΟ ΤΗΣ ΔΟΞΑΣ

Η Παναχαϊκή με 3.000 οπαδούς στην Αγυιά επικράτησε 1-0 της Δόξας Δράμας και την υποχρέωσε στην πρώτη της ήττα και στο πρώτο εις βάρος της γκολ (σκόρερ στο 27' ο Αποστολόπουλος). Πλέον την "έπιασε" στους 13 βαθμούς, στη 2η θέση της Football League. Ο ΟΦΗ, βέβαια, έχει ένα ματς λιγότερο και με νίκη επί του Εργοτέλη τη Δευτέρα (4/12, 17.00) θα πατήσει στην δεύτερη θέση της κατάταξης.

Ο Άρης "έξι στα έξι", σπουδαίο τρίποντο η Παναχαϊκή
Ο Άρης "έξι στα έξι", σπουδαίο τρίποντο η Παναχαϊκή

Η Παναχαϊκή έχει πια 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα, ενώ οι φιλοξενούμενοι μετρούν 4 νίκες, 1 ισοπαλία και 1 ήττα. Την άξιζαν τη νίκη οι γηπεδούχοι, ενώ οι "μαυραετοί" έχασαν σπουδαία ευκαιρία για το 1-1 στο 48' με τον Σπυρόπουλο. Με δέκα παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι "ροσονέρι", καθώς ο Λουμπαρδέας στις καθυστερήσεις δέχτηκε δεύτερη κίτρινη.

FOOTBALL LEAGUE / ΠΑΝΑΧΑΙΚΗ - ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΓΙΑΝΝΗΣ ΑΝΔΡΟΥΤΣΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
Παναχαϊκή, Δόξα Δράμας EUROKINISSI SPORTS

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σ. Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Μουστακόπουλος (62' Μπουτζίκος), Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Φουρλάνος, Φωτάκης (62' Αργυρόπουλος), Γκίνο, Στεργίδης, Αποστολόπουλος (81' Ελευθεριάδης), Μωραΐτης.

ΔΟΞΑ ΔΡΑΜΑΣ (Α. Διγκόζης): Μένκα, Γκότοβος, Ντιμιτρόφσκι, Σπυρόπουλος (82' Νατσιόπουλος), Πεταυράκης, Κάσες, Μαχαίρας (59' Γουνδουλάκης), Τσούτσης (46' Ματσούκας), Μπαϊκαρά, Μαρκόπουλος, Ριζογιάννης

Διαιτητής: Μαρκαντωνάτος (Ηλείας)

Βοηθοί: Τριανταφύλλου, Νίκα (Αρκαδίας)

Η "ΑΝΑΒΑΣΗ" ΤΗΣ ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ

Ύστερα από τρεις νίκες, η ΑΕ Καραϊσκάκης έχασε την προηγούμενη αγωνιστική από τον Πανσερραϊκό. Την Κυριακή (3/12) επέστρεψε στα νικηφόρα αποτελέσματα με το 3-1 απέναντι στην Αναγέννηση Καρδίτσας, συνεχίζοντας την εξαιρετική της πορεία, παρότι νεοφώτιστη. Μακρής (3') και Λουκίνας (50', 76') σημείωσαν τα γκολ των Αρτινών, ενώ για τους Θεσσαλούς είχε ισοφαρίσει προσωρινά σε 1-1 ο Πλαβούκος.

ΑΕ ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου):Μέλκας, Παπανίκου, Καραγιαννίδης, Θεολόγου, Μακρής (88’ Μουκίδης), Μακρίδης, Κόλλινς, Χούσος (91’ Αβραμίδης), Δημητριάδης, Κυριάκης (72’ Γυφτοκώστας), Λουκίνας

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας):Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Μπιτέλης, Σουντούρα, Σταματάκης, Πλαβούκος, Τζέκος (80’ Παπαευθυμίου), Χαντζάρας (70’ Κονέ).

Διαιτητής:Αδαμόπουλος (Ζακύνθου)

Βοηθοί:Ψαρρής (Ζακύνθου), Τριανταφύλλου (Αιτ/νίας)

ΝΙΚΗ ΜΕ ΔΕΚΑ Ο ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ

Ο Απόλλων Λάρισας νίκησε 1-0 τον Αιγινιακό με γκολ του Αγρόδημου στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων στο πρώτο μέρος. Αυτή ήταν η δεύτερη επικράτηση των Θεσσαλών στο πρωτάθλημα, πάλι εντός έδρας. Μάλιστα η ομάδα του Νίκου Θεοδοσιάδη έπαιζε από το 56' με δέκα παίκτες, αφού αποβλήθηκε ο Παϊτέρης.

FOOTBALL LEAGUE / ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ - ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Αιγινιακός, Απόλλων Λάρισας EUROKINISSI SPORTS

Στο 30ό λεπτό αντικαταστάθηκε ο Τοπαλίδης του Αιγινιακού. Μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο και οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν πως ο τραυματισμός του θα τον κρατήσει αρκετό διάστημα εκτός αγωνιστικών χώρων.

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρας, Σάββας, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Ανδρέου Β., Αγρόδημος, Μαυριάς (58' Φιρινίδης), Σαχινίδης (88' Ιορδανίδης), Τσιλούλης (71' Καρακατσάνης), Χατζής

ΑΙΓΙΝΙΑΚΟΣ (Κώστας Νικολαΐδης): Τόλιος, Τοπαλίδης (30' Αντωνιάδης), Γιαζιτζόγλου, Λιόλιος, Βλάχος, Πολύζος (67' Φουρτζίου), Γκατσολάρι, Ζούρκος, Σοφιάνης, Τσολακίδης (46' Ανδρικόπουλος), Παπαδόπουλος.

Διαιτητής: Δημητρόπουλος (Δυτ. Αττικής)

Βοηθοί: Φαρμάκης, Οικονόμου (Δυτ. Αττικής)

Πατήστε εδώ και θυμηθείτε το live των αγώνων

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ:

Σάββατο (5/12)

Βέροια - Σπάρτη 1-0 (76' Βανκενβάι)

Κυριακή (3/12)

Αχαρναϊκός - Πανσερραϊκός 0-3 α.α

Άρης - ΑΟΧ/Κισσαμικός 1-0 (45' Μπαργκάν)

Παναχαϊκή - Δόξα Δράμας 1-0 (27' Αποστολόπουλος)

ΑΕ Καραϊσκάκης - Αναγέννηση Καρδίτσας 3-1 (3' Μακρής, 50', 76' Λουκίνας - 28' Πλαβούκος)

Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός 1-0 (45'+2' Αγρόδημος)

Δευτέρα (4/12)

Καλλιθέα - Παναιγιάλειος (15:00)

Τρίκαλα - Απόλλων Πόντου (15:00)

Εργοτέλης - ΟΦΗ (17:00)

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 18

2. Παναχαϊκή 13

3. Δόξα Δράμας 13

4. ΑΕ Καραϊσκάκης 12

5. ΟΦΗ 11

6. Βέροια 9

7. Απόλλων Πόντου 8

8. Σπάρτη 8

9. ΑΟΧ/Κισσαμικός 8

10. Πανσερραϊκός 7

11. Αναγέννηση Καρδίτσας 7

12. Απόλλων Λάρισας 6

13. Τρίκαλα 5

14. Παναιγιάλειος 5

15. Αιγινιακός 4

16. Εργοτέλης 2

17. Καλλιθέα 1

18. Αχαρναϊκός -51

Η ΕΠΟΜΕΝΗ (7Η) ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

Σάββατο 9 Δεκεμβρίου

ΟΦΗ – Παναχαϊκή (15:00 ΕΡΤ3)

Κυριακή 10 Δεκεμβρίου

ΑΟΧ Κισσαμικός - Σπάρτη (15:00)

Δόξα Δράμας – Άρης (15:00 ΕΡΤ3)

Πανσερραϊκός - Βέροια (15:00)

Αν. Καρδίτσας – Αχαρναϊκός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Παναιγιάλειος – Εργοτέλης (15:00)

Αιγινιακός – Καραϊσκάκης (15:00)

Απόλλων Πόντου – Καλλιθέα (15:00)

Τρίκαλα – Απόλλων Λάρισας (15:00)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΣΧΕΤΙΚΟ ΑΡΘΡΟ

Photo credits: Eurokinissi

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ