FOOTBALL LEAGUE

Οι Χαντί και Σπυρόπουλος στον Αήττητο Σπάτων

Οι Χαντί και Σπυρόπουλος στον Αήττητο Σπάτων

Ο Αήττητος Σπάτων, ο οποίος αγωνίζεται από φέτος στο πρωτάθλημα της Football League, ανακοίνωσε χθες (9/9) μαζεμένα μια ενδεκάδα μεταγραφών, για να ακολουθήσουν σήμερα (10/9) δυο ακόμη παίκτες, οι Άγγελος Χαντί και Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Ο Αήττητος Σπάτων, ο οποίος αγωνίζεται από φέτος στο πρωτάθλημα της Football League, ανακοίνωσε χθες (9/9) μαζεμένα μια... ενδεκάδα μεταγραφών, για να ακολουθήσουν σήμερα (10/9) δυο ακόμη παίκτες, οι Άγγελος Χαντί και Παναγιώτης Σπυρόπουλος.

Αναφορικά με τον πρώτο, είναι διεθνής με την Ιορδανία, αγωνίζεται ως μεσοεπιθετικός και βρέθηκε σήμερα (10/9) στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε για ένα χρόνο και θα ενισχύσει την προσπάθεια των νεοφώτιστων.

Ο 29χρονος πέρυσι είχε 19 συμμετοχές και 5 γκολ με ΟΦΗ και Άρη. Ξεκίνησε την καριέρα του από τον Ολυμπιακό Χερσονήσου και από το 2010 έως το 2014 φόρεσε τη φανέλα του Εργοτέλη. Ακολούθως έπαιξε για έξι μήνες στον Ηρακλή και από το 2016 έως και το πρώτο εξάμηνο της περσινής σεζόν έπαιξε στον ΟΦΗ (58 ματς, 19 τέρματα).

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Αγγελος Χαντί στον Αήττητο!

Η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων ανακοινώνει τη μεταγραφή του Άγγελου Χαντί για έναν χρόνο.

* Ο παίκτης επέλεξε το Νο11.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο 29χρονος επιτελικός μέσος ξεκίνησε την καριέρα του από τον Πανηλειακό, ενώ πέρασε και από τις ακαδημίες της VSV Tonegido.

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο το υπέγραψε με την AS Trenčín τη σεζόν 2008-2009. Το 2010 φόρεσε τη φανέλα του Ολυμπιακού Χερσονήσου και από μέχρι το 2015 ήταν στον Εργοτέλη. Τη σεζόν 2015-2016 αγωνίστηκε στον Ηρακλή, και την επόμενη διετία την πέρασε στον ΟΦΗ ενώ τελευταιά φόρεσε την φανέλα του Άρη.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ / ΓΚΟΛ / ΑΣΙΣΤ

Super League: 74 συμ. / 7 γκολ / 5 ασίστ

Football League: 79 συμ. / 17 γκολ / 11 ασίστ

Κύπελλο Ελλάδας: 11 συμ. / 4 γκολ / 4 ασίστ

Fortuna Liga: 11 συμ. / - / -

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

Ήταν ένα δύσκολο καλοκαίρι για εμένα αλλά τώρα όλα είανι καλά. Ηρθα σε μια ομάδα φιλόδοξη, με ανθρώπους που θέλουν να πετύχουν!

Ο Αήττητος έχει τα φόντα να αποτελέσει μια ευχάριστη έκπληξη στο φετινό πρωτάθλημα της Football League. Ευχαριστώ τον πρόεδρο, τον προπονητή και τους ανθρώπους της ομάδας για το ζεστό καλωσόρισμα. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο".

ΑΝΑΚΟΙΝΩΘΗΚΕ ΚΑΙ Ο ΣΠΥΡΟΠΟΥΛΟΣ

Όσο για τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο, ανακοινώθηκε από τον Αήττητο και έκανε δήλωση στο σάιτ της ομάδας, τονίζοντας μεταξύ άλλων πως θα τη βοηθήσει όσο το δυνατόν περισσότερο, για να πετύχει τους στόχους της. Ο 26χρονος αμυντικός ξεκίνησε την καριέρα του από τα Σπάτα, πήγε στη συνέχεια στον Πανιώνιο και το 2011 δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου.

Επέστρεψε στην Πλατεία και το Γενάρη του 2013 ήρθε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό όπου και έμεινε μέχρι το 2015. Στη συνέχεια πήγε στην Καλλονή, ενώ με τη Λαμία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

"Ο Παναγιώτης Σπυρόπουλος επέστρεψε σπίτι του!

Η ΠΑΕ Αήττητος Σπάτων F.C ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας με τον Παναγιώτη Σπυρόπουλο για τον επόμενο χρόνο.

ΒΙΟΓΡΑΦΙΚΟ

Ο 26χρονος αμυντικός που ξεκίνησε την καριέρα του από τα Σπάτα, πήγε στη συνέχεια στον Πανιώνιο και το 2011 δόθηκε δανεικός στη Νίκη Βόλου.

Επέστρεψε στην Πλατεία και στις 27/8 του 2012 έκανε το ντεμπούτο του στη Super League κόντρα στον Άρη.

Το Γενάρη του 2013 ήρθε το μεγάλο βήμα στην καριέρα του με τη μεταγραφή του στον Παναθηναϊκό όπου και έμεινε μέχρι το 2015, όντας Κυπελλούχος Ελλάδας τη σεζόν 2013-2014.

Στη συνέχεια πήγε στην Καλλονή, ενώ με τη Λαμία πανηγύρισε την άνοδο στη Super League.

Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ:

"Είμαι χαρούμενος που επιστρέφω μετά από χρόνια στον Αήττητο Σπάτων. Στην ομάδα βρήκα πολλούς φίλους και καλούς παίκτες. Πιστεύω ότι θα παρουσιάσουμε ένα πάρα πολύ καλό σύνολο.

Από τη μεριά μου εύχομαι να έχω υγεία και να βοηθήσω την ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερο μπορώ για να πετύχει τους στόχους της".

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ