FOOTBALL LEAGUE

Στις πλάτες του Πλατέλλα ο Άρης, εύκολα ο ΟΦΗ την Καλλιθέα

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Πλατέλλας MOTIONTEAM

Ο Άρης βρέθηκε να χάνει από την Παναχαϊκή, αλλά με γκολ και ασίστ του Πλατέλλα κατακτήθηκε το τρίποντο (2-1) και έγινε το "5 στα 5" στη Football League. Ο ΟΦΗ 2-1 την Καλλιθέα, νίκες και για Πανσερραϊκό - Αναγέννηση Καρδίτσας.

Το ντέρμπι της 5ης αγωνιστικής της Footballl League είχε νικητή τον Άρη. Η ομάδα της Θεσσαλονίκης επικράτησε 2-1 της Παναχαϊκής και συνεχίζει μόνη πρώτη, με πέντε νίκες. Οι "κιτρινόμαυροι" αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ, απέδειξαν σε ένα ακόμα παιχνίδι, όπως και με τον Εργοτέλη την προηγούμενη αγωνιστική, ότι διαθέτουν το μέταλλο που κάνει την διαφορά υπέρ τους.

Η Παναχαϊκή έδειξε ότι δεν είναι αμελητέα ποσότητα και μπήκε μπροστά στο σκορ στο 7ο λεπτό, ύστερα από εξαιρετική προσπάθεια και σουτ του Μωραΐτη. Ενώ όλα έδειχναν πως οι "κιτρινόμαυροι" θα πάνε στα αποδυτήρια πίσω στο σκορ, ο Πλατέλλας στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων έφερε το παιχνίδι (1-1).

Στο δεύτερο μέρος η ομάδα του Δημήτρη Σπανού πίεσε την Παναχαϊκή σε μεγάλο βαθμό, χάνοντας σπουδαία ευκαιρία στο 50' με Ντούνη και Καπνίδη. Παρά το γεονός πως η Παναχαϊκή δυσκολευόταν να κρατήσει την μπάλα στην κατοχή της, οι Αχαιοί απείλησαν στο 65' με τον Γκίνο.

FOOTBALL LEAGUE / ÁÑÇÓ - ÐÁÍÁ×ÁÉÊÇ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
Δεληζήσης MOTIONTEAM

Στο 76' ο Πλατέλλας εκτέλεσε φάουλ από αριστερά, ο Δεληζήσης ήταν αμαρκάριστος και με καρφωτή κεφαλιά σημείωσε το 2-1, που έμεινε μέχρι τέλους. Ο Άρης είναι η μοναδική ομάδα η οποία ύστερα από πέντε παιχνίδια μετρά ισάριθμες νίκες, έχοντας 15 βαθμούς. Η Παναχαϊκή υπέστη την πρώτη της ήττα στη Football League.

Στις πλάτες του Πλατέλλα ο Άρης, εύκολα ο ΟΦΗ την Καλλιθέα
Στις πλάτες του Πλατέλλα ο Άρης, εύκολα ο ΟΦΗ την Καλλιθέα

ΑΡΗΣ (Δημήτρης Σπανός): Καντιμοίρης, Τζανακάκης (82' Μπούρμπος), Βαλεριάνος, Σόουζα, Δεηληζήσης, Μουμίν, Ιντζόγλου, Πλατέλλας, Ντούνης (73' Παυλίδης), Πασάς, Καπνίδης (70' Κάσος).

ΠΑΝΑΧΑΪΚΗ (Σωκράτης Οφρυδόπουλος): Βρονταράς, Πολίμος, Γκίνο, Μακρυδημήτρης, Λουμπαρδέας, Στεργίδης, Φωτάκης, Φουρλάνος, Αποστολόπουλος (46' Πολυχρόνης), Μουστακόπουλος (84' Κυνηγόπουλος), Μωραΐτης (64' Γκέσιος).

Διαιτητής: Φουκάκης (Ηρακλείου)

Βοηθοί: Κεσίσογλου (Πέλλας), Θεοδώρου (Πιερίας)

ΑΝΤΙ ΓΙΑ 5-1, 2-1 Ο ΟΦΗ

Ένα παιχνίδι που έπρεπε να το τελειώσει εύκολα, το έκανε αγχωτικό στο φινάλε. Ο ΟΦΗ έβαλε δύο γκολ, είχε άλλα τρία που ακυρώθηκαν, αλλά και δύο δοκάρια. Νίκησε 2-1 την Καλλιθέα, η οποία ήταν... εξαφανισμένη, αλλά στο 82' μείωσε με τον Ταλέντο, δίνοντας νέο ενδιαφέρον στο ματς. Και παρότι πήρε μέτρα η αθηναϊκή ομάδα, η εστία του Στρέζου δεν παραβιάστηκε ξανά και το 2-1 έμεινε μέχρι τέλους. Σε κέφια ήταν για τους νικητές ο Κουσκουνάς. Ο φορ των γηπεδούχων άνοιξε το σκορ στο 21' με κοντινό πλασέ, ενώ στο 24' έπραξε το ίδιο από μπαλιά στην πλάτη της άμυνας, αλλά υποδείχθηκε σε θέση οφσάιντ. Στο 31' οι Κρητικοί διαμαρτυρήθηκαν για πέναλτι, για ανατροπή του Καντέ στον Κουσκουνά.

Στο 48' ο Κουσκουνάς είχε δοκάρι ύστερα από εξαιρετικό σουτ, ενώ στο 57' έγινε το 2-0, ύστερα από καταπληκτικό μακρινό σουτ του Κοιλιάρα. Στο αμέσως επόμενο λεπτό ο Μάρτος πήγε να μιμηθεί τον Κοιλιάρα, αλλά το δικό του σουτ πήγε στο δοκάρι. Στο 67' σημειώθηκε το τρίτο ακυρωθέν τέρμα του ΟΦΗ, αυτή τη φορά για οφσάιντ του Ορτέγκα.

ΟΦΗ (Ν. Παπαδόπουλος):Στρέζος, Ορτέγκα, Κουσκουνάς, Χαντί (76' Όγκμποε), Μάρτος, Παπαστεριανός (20 λ.τ. Νάστος), Κομεσίδης, Πουρτουλίδης, Κοιλιάρας (68' Ρούσσος), Ζιαμπάρης, Ποτουρίδης

ΚΑΛΛΙΘΕΑ (Μ. Τροΐζι):Κουτουγλίδης, Βασιλείου, Ντιακιτέ, Συριόπουλος, Παπαγγελής, Καντέ, Μίγγος (62' Ταμπάκης), Μάκο (71' Κερασίδης), Ταλέντο, Σμυρλής, Χοτζάλι (45' λ. τρ. Μήλιος).

Διαιτητής: Tσαγκαράκης (Χανίων)

Βοηθοί: Πάγκαλος (Λασιθίου), Χρηστάκος (Πειραιά)

ΣΕΦΤΕ Ο ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ

Την πρώτη του νίκη στο πρωτάθλημα κατέκτησε ύστερα από πέντε αγώνες ο Πανσερραϊκός. Επικράτησε 2-0 της ΑΕ Καραϊσκάκης, η οποία προερχόταν από τρεις διαδοχικές νίκες. Ο Ρούτσης ήταν αυτός που άνοιξε το σκορ λίγο πριν συμπληρωθεί μισή ώρα αγώνα (28'), ενώ στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου από δική του προσπάθεια οι «ερυθρόλευκοι» κέρδισαν πέναλτι, με τον Γκούρτσα να διαμορφώνει το αποτέλεσμα (45'+2').

ΠΑΝΣΕΡΡΑΪΚΟΣ (Περικλής Αμανατίδης): Ρίστιτς, Τσαμούρης, Τσελεπίδης, Στέβιτς, Ιωαννίδης, Παπουτσογιαννόπουλος, Ρούτσης (79' Γιαξής), Τσιμίκας, Δούμτσος (66' Γκέκας), Πόζογλου (85' Ζυγκερίδης), Γκούρτσας.

ΚΑΡΑΪΣΚΑΚΗΣ (Σάκης Παπαβασιλείου): Μέλκας, Παπανίκου, Χούσος, Θεολόγου, Καραγιαννίδης, Μακρής, Κόλλινς (46' Δημητριάδης), Γυφτοκώστας (60' Ευαγγέλου), Κυριάκης (76' Μιχάλης), Μακρίδης, Λουκίνας.

Διαιτητής: Κιγιντζή (Θράκης)

Βοηθοί: Διαμάντης, Τερζόπουλος (Έβρου)

ΑΝΑΓΕΝΝΗΣΗ ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ - ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ 2-0

Η Αναγέννηση Καρδίτσας δεν δέχτηκε γκολ για τρίτο εντός έδρας ματς (είχε προηγηθεί το 0-0 με τον ΟΦΗ και το 1-0 με τον Παναιγιάλειο) και νίκησε 2-0 τον Απόλλωνα Λάρισας. Ο Τζέκος άνοιξε το σκορ στο 76ο λεπτό με ωραίο σουτ, ενώ πέντε λεπτά αργότερα ο Χαντζάρας σημείωσε το δεύτερο τέρμα με σουτ μέσα από την περιοχή.

ΑΝ. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ (Γιώργος Βαζάκας): Γκέκας, Καρρίκι, Ποζατζίδης, Θεοδωράκης, Κισκαμπάνης, Σουντουρά, Σταματάκης (78' Ρουσσάκης), Μπιτέλης, Πλαβούκος, Τζέκος (90' Μπούσδρας), Κονέ (65' Χαντζάρας).

ΑΠΟΛΛΩΝ ΛΑΡΙΣΑΣ (Νίκος Θεοδοσιάδης): Παϊτέρης, Σκούπρα, Κουρτεσιώτης, Παπαζαχαρίας, Β. Ανδρέου, Αγρόδημος, Μαυριάς, Τσιλούλης, Σαχινίδης, Σουλίδης (57' Λαμπρόπουλος), Βουτσιάς (73' Γ. Ανδρέου).

Διαιτητής: Σιδηρόπουλος (Πέλλας)

Βοηθοί: Δεμερτζής (Πέλλας), Καλύβας (Φθιώτιδας)

ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΚΑΙ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑΤΑ

(5η αγωνιστική)

Σάββατο 25 Νοεμβρίου

Άρης – Παναχαϊκή 2-1 (45+1' Πλατέλλας, 76' Δεληζήσης- 7' Μωραϊτης)

ΟΦΗ – Καλλιθέα 2-1 (21' Κουσκουνάς, 56' Κοιλιάρας - 82' Ταλέντο)

Πανσερραϊκός – Καραϊσκάκης 2-0 (28' Ρούτσης, 45'+2' πεν. Γκούρτσας)

Αν. Καρδίτσας – Απόλλων Λάρισας 2-0 (76' Τζέκος, 81' Χαντζάρας)

Κυριακή 26 Νοεμβρίου

Δόξα Δράμας – Εργοτέλης (15:00, Web TV ΕΡΤ, Γήπεδο Δόξας)

ΑΟΧ Κισσαμικός - Βέροια (15:00, Δημοτικό Περιβολίων)

Παναιγιάλειος – Τρίκαλα (15:00 ΕΡΤ3, Δημ. Στάδιο Αιγίου)

Αιγινιακός - Απόλλων Πόντου (15:00, «Γ. Παραλυκίδης»)

Σπάρτη – Αχαρναϊκός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Η ΒΑΘΜΟΛΟΓΙΑ

1. Άρης 15

2. ΟΦΗ 11

3. Παναχαϊκή 10

4. Δόξα Δράμας 10

5. ΑΕ Καραϊσκάκης 9

6. ΑΟΧ Κισσαμικός 8

7. Απόλλων Πόντου 8

8. Αν. Καρδίτσας 7

9. Βέροια 6

10. Παναιγιάλειος 5

11. Σπάρτη 5

12. Πανσερραϊκός 4

13. Απόλλων Λάρισας 3

13. Εργοτέλης 2

14. Εργοτέλης 2

15. Τρίκαλα 2

16. Αιγινιακός 1

17. Καλλιθέα 1

18. Αχαρναϊκός -51

Η ΕΠΟΜΕΝΗ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ

(6η αγωνιστική)

Σάββατο 2 Δεκεμβρίου

Βέροια - Σπάρτη (15:00 ΕΡΤ-3, Δημ. Στάδιο Βέροιας)

Κυριακή 3 Δεκεμβρίου

Παναχαϊκή – Δόξα Δράμας (15:00 ΕΡΤ3, Γήπεδο Αγυιάς)

Καραϊσκάκης – Αν. Καρδίτσας (15:00, Δημ. Αγίων Αναργύρων)

Άρης – ΑΟΧ Κισσαμικός (15:00, «Κλεάνθης Βικελίδης»)

Απόλλων Λάρισας - Αιγινιακός (15:00, Αλκαζάρ)

Αχαρναϊκός – Πανσερραϊκός ΜΑΤΑΙΩΣΗ

Δευτέρα 4 Δεκεμβρίου

Εργοτέλης - ΟΦΗ (15:00, Παγκρήτιο Στάδιο)

Καλλιθέα – Παναιγιάλειος (15:00, Δημ. «Γρ. Λαμπράκης»)

Τρίκαλα - Απόλλων Πόντου (15:00, Δημ. Στάδιο Τρικάλων)

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ