FOOTBALL LEAGUE

Βόλος - Τρίκαλα: Ισοπαλία και... εκτός γηπέδου

FOOTBALL LEAGUE // ÍÐÓ ÂÏËÏÓ - ÁÏ ÔÑÉÊÁËÁ 
(EUROKINISSI)
FOOTBALL LEAGUE // ÍÐÓ ÂÏËÏÓ - ÁÏ ÔÑÉÊÁËÁ (EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Μετά την εντός αγωνιστικού χώρου ισοπαλία ανάμεσα σε Βόλο και Τρίκαλα οι δυο ομάδες αναδείχθηκαν ισόπαλες εκτός αγωνιστικού χώρου βγάζοντας εκατέρωθεν ανακοινώσεις με βαριές εκφράσεις.

Η θεσσαλική μάχη μεταξύ του Βόλου και των Τρικάλων συνεχίστηκε και εκτός αγωνιστικού χώρου μετά το ισόπαλο 1-1 εντός γηπέδου. Οι δυο ομάδες με το τέλος της αναμέτρησης εξέδωσαν ανακοινώσεις με τους φιλοξενούμενους να κάνουν λόγο για "μπράβους" στο γήπεδο του Βόλου και τους γηπεδούχους να απαντούν μιλώντας για "τοκογλύφους".

Τα Τρίκαλα εξέδωσαν πρώτα ανακοίνωση η οποία ανέφερε:

«Σήψη και εμετός. Μετά το σημερινό αγώνα εναντίον του Βόλου είναι τα κύρια χαρακτηριστικά που μας κατακλύζουν. Χωρίς κανένα λόγο και χωρίς να δοθεί κανένα δικαίωμα γίναμε μάρτυρες μιας ΑΝΑΝΔΡΗΣ επίθεσης από μπράβους και κουτσαβάκια αισχίστου είδους. Ενορχηστρωτής και μαέστρος ο περιφερόμενος παραγοντίσκος και δήμαρχος. Με απειλές και ύβρεις προσπάθησε να δείξει ποιος είναι το «αφεντικό».

Γραφικές συμπεριφορές γραφικών ανθρώπων. Και από δίπλα η Ελληνική Αστυνομία ΑΝΥΠΑΡΚΤΗ στα βασικά καθήκοντα της απλός θεατής της όλης κατάστασης. Και μαζί και ο ανήκουστος διαιτητής που το μόνο που τον ένοιαζε ήταν να δείξει κίτρινες κάρτες σε όποιον φορούσε το τιμημένο σήμα των Τρικάλων και να ΑΝΑΚΑΛΥΨΕΙ πέναλτι για να καταφέρει να φέρει το παιχνίδι στα ίσια.

Πλέον είναι ξεκάθαρο! Πλέον είναι οριστικό. Τα Τρίκαλα δεν θα σας κάνουν τη χάρη ότι μέσο κι αν χρησιμοποιήσετε. Ό,τι αλητεία κι αν σκεφτείτε τόσο εντός όσο και εκτός αγωνιστικού χώρου. Ένα σας λέμε! ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! Και θα συνεχίσουμε με το κεφάλι ψηλά. Παρέα μας όλοι όσοι θέλουν να μας ακολουθήσουν σε αυτό το ταξίδι. Το ταξίδι που έχει σαν βασικές έννοιες τις λέξεις ποδοσφαιρικός πολιτισμός, ισονομία, συναγωνισμός!
Δεν θα σας ακολουθήσουμε κύριοι στο κατήφορο με μπράβους και απειλές! Ελλάδα 2019- Ποδοσφαιρικός πολιτισμός!!!».

Για να έρθει και η απάντηση από πλευράς της ομάδας του Βόλου η οποία τονίζει:

«Με αφορμή την ανακοίνωση της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα, που μόνο οι ίδιοι γνωρίζουν για ποιο λόγο την εξέδωσαν, πιθανότατα για να καλύψουν την ανυπαρξία τους, έχουμε να δηλώσουμε τα εξής:

Η φιλοξενία της ΠΑΕ Βόλος εδώ και δύο χρόνια είναι μοναδική στα Ελληνικά γήπεδα κάτι άλλωστε που αποτυπώνεται από τις δηλώσεις όλων των ομάδων που αγωνίστηκαν στο πάντα φιλόξενο γήπεδο του Βόλου. Καλό θα ήταν οι συντάκτες της ανακοίνωσης, να ρωτήσουν τόσο τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές της ομάδας τους που απάρτιζαν την αποστολή, όσο και τον τεχνικό διευθυντή της ΠΑΕ ΑΟ Τρίκαλα κ. Ζήση Κατσαντώνη για τη φιλοξενία που έτυχαν τόσο πριν όσο και μετά το τέλος του αγώνα.

Τους ενημερώνουμε λοιπόν, ότι η ΠΑΕ Βόλος δεν χρησιμοποιεί μπράβους γιατί δεν τους χρειάζεται. Αν θέλουν όμως στον ΑΟ Τρίκαλα να μιλούν για μπράβους στα αποδυτήρια, δεν έχουν παρά να ανατρέξουν στο φύλλο αγώνα για να διαπιστώσουν πόσους μπράβους είχαν δηλώσει οι ίδιοι. Αυτά ως απάντηση, ελπίζοντας να παρέμβει ο Αθλητικός Δικαστής για την άκρως δυσφημιστική ανακοίνωση των Τρικάλων.

Όσο για τον περαστικό παράγοντα του ΑΟ Τρικάλα που δηλώνει πρόεδρος και επαγγέλλεται τοκογλύφος (ξέρετε αυτόν τον τύπου που πανηγύριζε στη Δράμα) και δεν πλήρωσε ούτε τους καφέδες, να του θυμίσουμε ότι το ποδόσφαιρο χρειάζεται επενδυτές και όχι ανθρώπους που… εκμεταλλεύονται τον πόνο και τις ανάγκες των συνανθρώπων μας ως επάγγελμα. Για όσους δεν γνωρίζουν, ας ρωτήσουν στην όμορφη Θεσσαλονίκη τα έργα και τις ημέρες του συγκεκριμένου τύπου. Και αν δεν τους αρκούν οι απαντήσεις που θα πάρουν, ας ρωτήσουν και τον κ. Μπαταγιάννη.

ΥΓ: Για όσους δεν το γνωρίζουν η ΠΑΕ Βόλος πρώτη φορά εκδίδει παρόμοια ανακοίνωση, διότι είναι υποχρεωμένη να απαντήσει σε όσα ψευδή της καταλογίζονται. Καλή συνέχεια στον ΑΟ Τρίκαλα».

TAGS FOOTBALL LEAGUE
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ