Επίθεση με πέτρες και κατσαβίδια δέχθηκαν οι οπαδοί της Καλαμάτας από τους αντίστοιχους του Διαγόρα μετά τη λήξη της αναμέτρησης της Τετάρτης (8/5) στη Ρόδο για τα μπαράζ της τρίτης κατηγορίας.

Ο Διαγόρας με γκολ στο 92' κέρδισε 1-0 την Καλαμάτα στο πρώτο παιχνίδι μπαράζ των δυο ομάδων που διεξήχθη στη Ρόδο και πήρε ελαφρύ προβάδισμα στη μάχη ανόδου ενόψει της ρεβάνς (15/5), ωστόσο θλιβερά επεισόδια παρατηρήθηκαν μετά τη λήξη του.

ADVERTISING

Οπαδοί της Καλαμάτας δέχθηκαν επίθεση από τους αντίστοιχους της νησιωτικής ομάδας με πέτρες και κατσαβίδια κι άλλα αιχμηρά αντικείμενα, όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της εφημερίδας της Μεσσηνίας, "Θάρρος".

Inline Image

Inline Image

ADVERTISING

Οι άνθρωποι της Μαύρης Θύελλας καταγγέλλουν ότι από τη ρίψη πετρών κι αιχμηρών αντικειμένων τραυματίστηκε ο ισχυρός άνδρας της ομάδας της Καλαμάτας, Αγαθοκλής Χριστόπουλος, ενώ επιρρίπτουν ευθύνες στις αστυνομικές αρκετές για την καθυστέρηση στην καταστολή των επεισοδίων.

Τα επεισόδια στη Ρόδο

Τα επεισόδια στη Ρόδο (2)

Με την αναμέτηση Διαγόρας - Καλαμάτα 1-0 ολοκληρώθηκε η πρώτη αγωνιστική των αγώνων μπαράζ της Γ' Εθνικής. Οι δύο ομάδες διεκδικούν ουσιαστικά την παραμονή τους στην τρίτη κατηγορία, Football League όπως θα ονομάζεται την επόμενη σεζόν με βάση την αναδιάρθρωση των κατηγοριών του ελληνικού πρωταθλήματος.

Photo credits: Tharrosnews