Γ' ΕΘΝΙΚΗ

Κλεισμένος στα αποδυτήρια εδώ και 4 ώρες ο διαιτητής του Αστέρας Αμαλιάδας - Ηρόδοτος

Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI)
Γ ΕΘΝΙΚΗ / ΑΣΤΕΡΑΣ ΑΜΑΛΙΑΔΑΣ - ΗΡΟΔΟΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Τέσσερις ώρες μετά τη διακοπή του Αστέρας - Ηρόδοτος λόγω επεισοδίων, ο διαιτητής παραμένει στα αποδυτήρια του γηπέδου της Αμαλιάδας χωρίς να έχει συνταχθεί το φύλλο αγώνα. Κλίμα τρομοκρατίας εναντίον του καταγγέλλουν οι Κρητικοί.

"Εκτροχιάστηκε" η κατάσταση στην Αμαλιάδα στο ημίχρονο (το σκορ ήταν 0-0) της αναμέτρησης του Αστέρα με τον Ηρόδοτο για την 4η αγωνιστική των playoffs ανόδου από τη Γ' Εθνική στη Football League.

Η ομάδα της Νέας Αλικαρνασσού κατήγγειλε ξυλοδαρμό των ποδοσφαιριστών της (Μωραΐτης, Κανδηλάκης, Καραγκιόζι και Φραγκουλάκης) και του τεχνικού της (Παπαματθαιάκης) από "μπράβους" της ομάδας της Ηλείας.

Τέσσερις ώρες μετά τα επεισόδια και τη διακοπή της αναμέτρησης, ο διαιτητής παραμένει στα αποδυτήρια του γηπέδου της Αμαλιάδας. Ο Γιώργος Τάσης δεν έχει συντάξει το φύλλο αγώνα της επεισοδιακής αναμέτρησης, ενώ οι φιλοξενούμενοι καταγγέλλουν κλίμα τρομοκρατίας από τους γηπεδούχους έξω από τα αποδυτήρια (με οπαδούς κι διοικούντες των γηπεδούχων). Η κατάσταση έχει ηρεμήσει τα τελευταία λεπτά, εν αναμονή της σύνταξης του φύλλου αγώνα.

Photo credits: Eurokinissi

TAGS Γ' ΕΘΝΙΚΗ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ