ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ο Ζορμπάς "χτύπησε" τελικά μόνο τη Γ' Εθνική

Κύματα σκάνε στην προβλήτα του λιμανιού της Σκοπέλου την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018. Ο μεσογειακός κυκλώνας "Ζορμπάς" χτύπησε το νησί των Σποράδων με συνεχόμενη βροχή για 12 ώρες, και με βόρειους ανέμους έως και 8 μποφόρ.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ)
Κύματα σκάνε στην προβλήτα του λιμανιού της Σκοπέλου την Κυριακή 30 Σεπτεμβρίου 2018. Ο μεσογειακός κυκλώνας "Ζορμπάς" χτύπησε το νησί των Σποράδων με συνεχόμενη βροχή για 12 ώρες, και με βόρειους ανέμους έως και 8 μποφόρ. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΟΥΛΙΟΣ) EUROKINISSI

Ο μεσογειακός κυκλώναςΖορμπάς"χτύπησε" τελικό μόνο τη Γ' Εθνική, καθώς την Κυριακή (30/9) αναβλήθηκαν πέντε αγώνες στην πρεμιέρα της κατηγορίας. Η ανακοίνωση της ΕΠΟ.

Η έλευση του Ζορμπά στη χώρα "χτύπησε" εντέλει μόνο τη Γ' Εθνική, την Κυριακή (30/9). Την ημέρα κατά την οποία ήταν προγραμματισμένη η πρεμιέρα του πρωταθλήματος, η ΕΠΟ έκανε γνωστό με ανακοίνωσή της ότι τέσσερα παιχνίδια της τρίτης κατηγορίας αναβλήθηκαν λόγω των κακών καιρικών συνθηκών.

Η ανακοίνωση της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας: " Με απόφαση του προέδρου της Επιτροπής Διοργανώσεων, αναβάλλονται λόγω των ακραίων καιρικών φαινομένων οι ακόλουθοι αγώνες της 1ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Γ' Εθνικής κατηγορίας.

ΙΩΝΙΚΟΣ-ΑΕΕΚ ΣΥΝΚΑ

ΙΑΛΥΣΟΣ-ΠΑΛΛΗΝΙΑΚΟΣ

ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΜΑΡΙΟΥ-ΑΙΓΑΛΕΩ

ΚΟΡΙΝΘΟΣ-ΠΑΝΘΗΡΑΙΚΟΣ".

Σημειώνεται ωστόσο ότι και πέμπτο παιχνίδι δεν διεξήχθη, το Απόλλων Ερέτριας - Ηλυσιακός, λόγω ακαταλληλότητας του γηπέδου, εξαιτίας της κακοκαιρίας.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ