ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΚ - Άρης: Επεισόδιο Μελισσανίδη - Καρυπίδη στο ημίχρονο

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΕΚ - ΑΡΗΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Οι Δημήτρης Μελισσανίδης και Θοδωρής Καρυπίδης είχαν έντονο επεισόδιο στ' αποδυτήρια του ΟΑΚΑ στο ημίχρονο του ημιτελικού ΑΕΚ - Άρης, κάτι που προκάλεσε την καθυστερημένη κατά 25λεπτά έξοδο τον Πορτογάλων διαιτητών και έναρξη του δευτέρου ημιχρόνου.

Η ΑΕΚ νίκησε 2-1 τον Άρη στον επεισοδιακό πρώτο ημιτελικό - 25λεπτη καθυστέρηση έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου και εξάλεπτη διακοπή - με τα γκολ των Μάνταλου (8') και Βράνιες (58') και απέκτησε προβάδισμα για πρόκριση στον πέμπτο διαδοχικό τελικό Κυπέλλου αν και όλα θα κριθούν στη ρεβάνς της 22ας Απριλίου στο Κλεάνθης Βικελίδης.

Στο ημίχρονο της αναμέτρησης οι δυο ισχυροί άνδρες των δυο ομάδων είχαν έντονο επεισόδιο στ' αποδυτήρια του Ολυμπιακού Σταδίου. Αυτή η διαμάχη μεταξύ του Δημήτρη Μελισσανίδη και του Θόδωρου Καρυπίδη είχε ως αποτέλεσμα οι Πορτογάλοι διαιτητές του ματς, Αρτούρ Ριμπέιρο Σοάρες Ντίας και οι βοηθοί τους, Ρουί Λιζίνιο και Πάουλο Σοάρες, να παραμείνουν κλειδωμένοι στ' αποδυτήρια για 25 λεπτά, όσο δηλαδή διήρκησε και η καθυστέρηση έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου.

Μάλιστα, όπως μετέφεραν οι Ίβηρες δεν ήταν διατεθειμένοι να επιστρέψουν εάν δεν επανερχόταν η ηρεμία. Δείτε το χαρακτηριστικό video από τη καθυστέρηση έναρξης του δευτέρου ημιχρόνου και το ζέσταμα των ποδοσφαιριστών των δυο ομάδων:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Άρης: Με 25' καθυστέρηση βγήκαν στο 2ο ημίχρονο οι διαιτητές
Άρης: Απείλησε να φύγει από το γήπεδο, στο έδαφος μέλος της αποστολής
ΑΕΚ - Άρης 2-1: Προβάδισμα με Βράνιες σε επεισοδιακό ημιτελικό
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ