ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΚ - Άρης: Ο Βράνιες έδωσε ξανά προβάδισμα στην Ένωση

ΑΕΚ - Άρης: Ο Βράνιες έδωσε ξανά προβάδισμα στην Ένωση
EUROKINISSI

Ο Όγκνιεν Βράνιες έκανε το 2-1 για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη με κεφαλιά μετά από εκτέλεση κόρνερ και έβαλε ξανά σε θέση οδηγού την Ένωση, στο 58ο λεπτό του πρώτου ημιτελικού (VIDEO).

Το πρώτο ημίχρονο στο ματς του ΟΑΚΑ προσέφερε δύο γκολ (ένα για κάθε ομάδα), αρκετές ευκαιρίες (κυρίως από την πλευρά της ΑΕΚ) και έντονες συγκινήσεις, ωστόσο το δεύτερο, που άρχισε με 25 λεπτά καθυστέρηση, ήταν πολύ πιο επεισοδιακό.

Και αυτό γιατί ο Πορτογάλος διαιτητής Σουάρες Ντίας απέβαλε με απευθείας κόκκινη κάρτα τον Ματίγια για φάουλ πάνω στον Λιβάγια στο 50', ελέγχοντας τη φάση μέσω VAR, με τον παίκτη της ομάδας της Θεσσαλονίκης να ωρύεται μετά από αυτή την απόφαση και να χειροκροτάει ειρωνικά, για να κλωτσήσει αργότερα μπουκάλια μπροστά από τον πάγκο του Άρη.

Λίγα λεπτά αργότερα μάλιστα, οι εξέδρες πήραν και πάλι φωτιά, αυτή τη φορά με γκολ: ο Βέρντε εκτέλεσε φαλτσαριστά κόρνερ από τα αριστερά και ο Βράνιες πετάχτηκε στην πορεία της μπάλας για να πάρει την κεφαλιά, με τη μπάλα να αναπηδάει στο έδαφος και να χτυπάει στο δεξί δοκάρι της εστίας του Κουέστα πριν καταλήξει στα δίχτυα για το 2-1!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

ΑΕΚ - Άρης: Με 25' καθυστέρηση βγήκαν στο 2ο ημίχρονο οι διαιτητές
ΑΕΚ - Άρης: Έξαλλος ο Ματίγια για την απευθείας κόκκινη μέσω VAR
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ