ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Η FIFA αποφασίζει για τα ρόστερ του τελικού

SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / PLAY OFF / ΟΣΦΠ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η FIFA θα αποφασίσει με ποια ρόστερ θα αγωνιστούν στον τελικό Κυπέλλου - ο οποίος ορίστηκε για την 12η Σεπτεμβρίου - η ΑΕΚ και ο Ολυμπιακός.

Ο τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας ανάμεσα σε ΑΕΚ και Ολυμπιακό ορίστηκε τις 12 Σεπτεμβρίου - με πρώτη επιλογή έδρας τη Ριζούπολη, δεύτερη το Πανθεσσαλικό - έτσι αναβάλλεται η πρεμιέρα του πρωταθλήματος που επρόκειτο να ξεκινήσει εκείνη τη μέρα.

Δεν έχει ξεκαθαρίσει, ωστόσο, τι θα γίνει με τα ρόστερ. Εάν δηλαδή κιτρινόμαυροι και ερυθρόλευκοι θα αγωνιστούν με τα ρόστερ της προηγούμενης ή της νέας σεζόν. Η ΕΠΟ γι' αυτόν ακριβώς το λόγο θα απευθύνει ερώτημα στη FIFA προκειμένου να λάβει από την παγκόσμια ποδοσφαιρική ομοσπονδία τις απαραίτητες διευκρινίσεις.

Υπενθυμίζεται ότι η Ένωση έχει αποκτήσει μέχρι τώρα τους Νασίμ Χνιντ, Μπράιτ Ενομπακάρε, Πέταρ Καρακλάιτς, Εμμάνουελ Ινσούα, Γιάννη Ιατρούδη, Καρίμ Ανσαριφάρντ. Ο Ολυμπιακός έχει αποκτήσει τους Όγκμουντουρ Κρίστινσον, Απόστολο Αποστολόπουλο, Ελλάδα, Χοσέ Χολέμπας και Ραφίνια.

Από τους κιτρινόμαυρους έχουν αποχωρήσει οι Βασίλης Μπάρκας, Γιώργος Γιακουμάκης, Νίκλας Χουλτ, Όγκνιεν Βράνιες, Βίκτορ Κλωναρίδης και Σέρχιο Αραούχο. Από την ομάδα του Πειραιά οι Κώστας Τσιμίκας, Γκιλιέρμε, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Λάζαρος Χριστοδουλόπουλος, Μπρούνο Γκασπάρ, Εμέρ Μορ.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΑΕΚ - Ολυμπιακός: Ορίστηκε για 12/09 ο τελικός, αναβάλλεται η πρεμιέρα της Super League
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ