ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Αναβολή του αγώνα Αστέρας - ΑΕΚ για λόγους ασφαλείας

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

H προγραμματισμένη για την Τετάρτη αναμέτρηση στην Τρίπολη ανάμεσα στον Αστέρα και την ΑΕΚ για το Κύπελλο δεν αναμένεται να πραγματοποιηθεί τελικά, λόγω του Καλαμάτα - Ολυμπιακός.

Δεν θα γίνει (όπως όλα δείχνουν) την Τετάρτη (8/1, 17.15) η αναμέτρηση στην Τρίπολη ανάμεσα σε Αστέρα και ΑΕΚ, στο πλαίσιο των "16" του Κυπέλλου Ελλάδας. Ο υφυπουργός αθλητισμού Λευτέρης Αυγενάκης, κατόπιν έκκλησης της ΕΛ.ΑΣ., έχει πάρει την απόφαση να μην επιτρέψει τη διεξαγωγή του αγώνα, για λόγους ασφαλείας.

Αυτό διότι την ίδια μέρα, στις 15.00, ο Ολυμπιακός φιλοξενείται στην Καλαμάτα. Υπό το φόβο συνάντησης των οπαδών της ΑΕΚ και του Ολυμπιακού, λήφθηκε από τον υφυπουργό αθλητισμού η απόφαση της αναβολής του αγώνα στην Αρκαδία, κάτι που αναμένεται να ανακοινωθεί άμεσα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στην επιστολή της Αστυνομίας στον Λευτέρη Αυγενάκη γίνεται λόγος για προγραμματισμένα ραντεβού μεταξύ οπαδών στην εθνική οδό.

Σημειώνεται πως για τους κιτρινόμαυρους η εξέλιξη δεν είναι αρνητική, καθώς θα υπάρχουν περισσότερες μέρες για προετοιμασία ενόψει του κυριακάτικου (12/01, 19:30) ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα. Παράλληλα θα καταφέρει να είναι απόλυτα έτοιμος ο Νέλσον Ολιβέιρα που προέρχεται από τραυματισμό, ενώ δεν θα επηρεάσει τελικά την ομάδα κι ένας μικροτραυματισμός του Όγκνιεν Βράνιες.

Πάντως ο Μάσιμο Καρέρα είχε προλάβει να ανακοινώσει την αποστολή (Τσιντώτας, Αθανασιάδης, Μπακάκης, Λόπες, Οικονόμου, Τσιγκρίνσκι, Χουλτ, Σβάρνας, Παουλίνιο, Σταμούλης, Κρίστιτσιτς, Βέρντε, Σιμόες, Αλμπάνης, Μάνταλος, Σαμπανάτζοβιτς, Μπότος, Γιακουμάκης, Λιβάγια, και Ολιβέιρα), η οποία τελικά δεν θα αναχωρήσει για την αρκαδική πρωτεύουσα.

Στον Αστέρα ήταν επίσης ενήμεροι για τις εξελίξεις και από την πλευρά τους δεν έκαναν κάποιο σχόλιο, θεωρώντας ότι δεν τους επηρεάζει η αναβολή της αναμέτρησης.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ