ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Απολογήθηκαν ΑΕΚ και ΠΑΟΚ, την προσεχή εβδομάδα η απόφαση

ΠΕΙΘΑΡΧΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΤΗΣ ΕΠΟ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
Μαυρομάτης, Λυσάνδρου EUROKINISSI SPORTS

ΑΕΚ και ΠΑΟΚ απολογήθηκαν για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας. Οι αγορεύσεις ήταν σύντομες, την ερχόμενη εβδομάδα η απόφαση.

Και ο εφετινός τελικός του Κυπέλλου Ελλάδας στιγμαστίστηκε από επεισόδια πριν από την έναρξή του. ΑΕΚ και ΠΑΟΚ είχαν κληθεί σε απολογία για όσα έκτροπα σημειώθηκαν, κάτι που έγινε την Παρασκευή (18/5) στην Πειθαρχική Επιτροπή της ΕΠΟ.

Λάμπρος Μπίρδας και Αχιλλέας Μαυρομάτης εκπροσώπησαν τον ΠΑΟΚ, ο Μηνάς Λυσάνδρου την ΑΕΚ. Οι αγορεύσεις τους κράτησαν πέντε λεπτά! Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ αποδέχτηκαν το κατηγορητήριο, ενώ ο Λυσάνδρου έριξε ευθύνες και στην ΕΠΟ, η οποία "έχει την ευθύνη για τα πάντα, επιλέγει σεκιούριτι και ανθρώπους ασφαλείας».

Αμφότερες οι ΠΑΕ κινδυνεύουν μόνο με βαρύ πρόστιμο με βάση το κατηγορητήριο, καθώς δεν γίνεται αναφορά σε βιαιοπραγίες ή φθορές ξένης περιουσίας. Η απόφαση αναμένεται την επόμενη εβδομάδα.

Υπενθυμίζεται ότι ο Ολυμπιακός ζητάει αφαίρεση βαθμών από τις δύο ΠΑΕ για επεισόδια, βιαιοπραγίες και φθορές ξένης περιουσίας, έχοντας κάνει καταγγελία. Προς το παρόν ο αθλητικός εισαγγελέας, Κωνσταντίνος Σιμιτζόγλου, δεν έχει ασκήσει πειθαρχική δίωξη.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Καταγγέλλει ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και ζητά αφαίρεση βαθμών ο Ολυμπιακός
Τι αναφέρει η έκθεση των παρατηρητών του τελικού

Photo credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ