ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άρης - ΑΕΚ 2-2: Εκτελεστής και στην παράταση ο Λιβάγια

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) ΕUROKINISSI

Λίγο μετά το γκολ του στο φινάλε της κανονικής διάρκειας, ο Μάρκο Λιβάγια σκόραρε και στην παράταση κόντρα στον Άρη για να φέρει την ΑΕΚ αγκαλιά με την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου (VIDEO).

Μάρκο Λιβάγια ο λυτρωτής! Ο Άρης στρίμωξε άγρια στα σχοινιά την ΑΕΚ κάνοντας το 2-0 λίγο πριν το φινάλε του δεύτερου ημιτελικού, όμως ο άνθρωπος που ανέλαβε να βγάλει την ομάδα του από τη δύσκολη θέση και να την βάλει σε θέση ισχύος για την πρόκριση στον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας ήταν ο Κροάτης επιθετικός.

Αρχικά, κράτησε όρθια την ομάδα του στο 96' καθώς έκανε το 2-1 και έστειλε το ματς στην παράταση, λίγα δευτερόλεπτα πριν πανηγυρίσουν οι παίκτες και οι φίλοι των γηπεδούχων, ενώ στην παράταση έγραψε το 2-2 και έδωσε τεράστιο αβαντάζ στην Ένωση για την πρόκριση.

Αυτό έγινε στο 102'΄και ήρθε μέσα από οργανωμένη προσπάθεια των φιλοξενουμένων. Ο Αλμπάνης βγήκε στην αντεπίθεση από τα δεξιά, έδωσε στον Ολιβέιρα και εκείνος με την μία στον Λιβάγια, με τον Κροάτη μέσα από την περιοχή και αριστερά να πλασάρει εξαιρετικά τον Κουέστα για το 2-2.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης - ΑΕΚ: Το γκολ του Μαντσίνι και οι πανηγυρισμοί στις ταράτσες
Άρης - ΑΕΚ: Το 2-0 από τον Ντιγκινί στις καθυστερήσεις
Άρης - ΑΕΚ 2-1: Το φιλί ζωής από τον Λιβάγια στο 96'
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ