ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Άρης - ΑΕΚ: Μάνταλος και Σιμόες αποβλήθηκαν για να μη χάσουν τον τελικό

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΑΡΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: MOTION TEAM) EUROKINISSI

Ο Πέτρος Μάνταλος και ο Σιμόες είδαν δεύτερη κίτρινη κάρτα λίγα λεπτά πριν το φινάλε του ημιτελικού με τον Άρη για να μπορέσουν να έχουν δικαίωμα συμμετοχής στον τελικό του Κυπέλλου.

Ο Μάρκο Λιβάγια ήταν ο μεγάλος πρωταγωνιστής για την ΑΕΚ στον δεύτερο ημιτελικό του Κυπέλλου κόντρα στον Άρη καθως με δύο δικά του γκολ η ομάδα του Μάσιμο Καρέρα πήρε την ισοπαλία με 2-2 στο "Βικελίδης" και μαζί το εισιτήριο για τον τελικό για πέμπτη σερί σεζόν.

Το ευχάριστο μάλιστα για την Ένωση ήταν πως θα παραταχθεί στον τελικό χωρίς να έχει απώλειες ελέω καρτών, καθώς λίγο πριν το τέλος της παράτασης δύο παίκτες της έκαναν φάουλ προκειμένου να αποβληθούν με δεύτερη κίτρινη κάρτα και να έχουν δικαίωμα συμμετοχής.

Ο λόγος για τους Πέτρο Μάνταλο και Σιμόες, οι οποίοι με τη μία κίτρινη κάρτα που είχαν, έχαναν τον τελικό, ωστόσο δέχτηκαν εντολή από τον πάγκο να επιδιώξουν να πάρουν δεύτερη κίτρινη και να αποβληθούν, ώστε να εκτίσουν την ποινή τους στο προσεχές ματς πρωταθλήματος με τον Ολυμπιακό (4η αγωνιστική των πλέι οφ) και να είναι "καθαροί" για τον τελικό.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ:

Άρης - ΑΕΚ 2-2: Ο Λιβάγια έστειλε την Ένωση στον τελικό
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ