ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ατρόμητος - Άρης: Μάχη από το μηδέν για το τρίτο εισιτήριο

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ / ΑΡΗΣ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΟΤΙΟΝ ΤΕΑΜ) EUROKINISSI SPORTS

Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στη ρεβάνς του 0-0 του Κλεάνθης Βικελίδης με τις δυο ομάδες να διεκδικούν το τρίτο κατά σειρά εισιτήριο των ημιτελικών του Κυπέλλου Ελλάδας.

Ο Ολυμπιακός και ο ΠΑΟΚ είναι οι δυο πρώτες ομάδες που έκλεισαν θέση για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδας, νικώντας την Τετάρτη (13/2) τη Λαμία εντός έδρας και τον Παναθηναϊκό εκτός έδρας αντίστοιχα.

Το τρίτο κατά σειρά εισιτήριο σφραγίζεται το απόγευμα της Πέμπτης (13/2, 19:00) στο Περιστέρι. Ο Ατρόμητος υποδέχεται τον Άρη στη ρεβάνς του Κλεάνθης Βικελίδης. Το ματς της Θεσσαλονίκης δεν είχε γκολ.

Ο Μπρούνο Γκάμα αστόχησε για πρώτη φορά σε εκτέλεση πέναλτι την τρέχουσα σεζόν, ενώ ο Χαβιέρ Ούμπιδες παραλίγο να κάνει τη ζημιά στην πρώην του ομάδα. Πλέον οι ανοικτοί λογαριασμοί θα κλείσουν στο Περιστέρι.

ΜΕ ΡΙΣΒΑΝΗ, ΜΑΝΟΥΣΟ ΚΑΙ ΚΑΤΡΑΝΗ

Στη διάθεση του Έλληνα τεχνικού βρίσκονται κανονικά οι Ρισβάνης, Μανούσος, Κατράνης, ενώ εκτός αποστολής έμειναν οι Γκάλο και Ντε Πο που ακολούθησαν πρόγραμμα θεραπείας και ατομικό, όπως και ο Καχίλα που ταλαιπωρείται από ίωση. Ο Ούμπιδες επιπλέον ζήτησε άδεια λόγω ασθένειας του μικρότερου γιου του που νοσηλεύεται στο Ιατρικό Αθηνών και έπρεπε να είναι μαζί με την οικογένειά του.

Η αποστολή αποτελείται από τους εξής 20 ποδοσφαιριστές: Μέγιερι, Στρούγγης, Βέλλιος, Ρισβάνης, Νάτσος, Ανδρούτσος, Μανούσος, Κατράνης, Μάντσον, Κιβρακίδης, Ενσικουλού, Μπουσούλατζιτς, Γούτας, Χαρίσης, Ραμπέγιο, Ρονάλντο, Μανδάς, Μπαένα, Νταβιώτης και Γιακουμάκης.

ΧΩΡΙΣ ΙΝΤΕΓΕ ΑΛΛΑ ΜΕ ΑΠΟΘΕΩΣΗ Ο ΑΡΗΣ

Η επιθυμία του Ιντέγε να βοηθήσει τον Άρη την Πέμπτη ώστε να πάρει την πρόκριση στα ημιτελικά του Κυπέλλου ήταν μεγάλη αλλά τελικά δεν έγινε πράξη. Ο τεχνικός των "κιτρινόμαυρων", Μίχαελ Ένινγκ, άφησε εκτός 18άδας τον Νιγηριανό επιθετικό όπως και τον Τόνσο αλλά έχει στη διάθεση του τον Μαντσίνι.

Η 18άδα του Άρη αποτελείται από τους: Κουέστα, Τσιλιγγίρη, Ρόουζ, Φραν Βέλεθ, Ούγκο Σόουζα, Λάρσον, Μπρούνο Γκάμα, Ντιγκινί, Ματίγια, Μαντσίνι, Λούκας Σάσα, Αμπού Μπα, Κορχούτ, Σούντγκρεν, Ντουρμισάι, Δεληζήση, Φετφατζίδη, Μπακούτση.

Στο αεροδρόμιο "Μακεδονία" βρέθηκαν μάλιστα φίλοι του Άρη προκειμένου να ζητήσουν από τους παίκτες των "κιτρινόμαυρων" την πρόκριση στην επόμενη φάση. Περισσότεροι από τριάντα φίλοι της ομάδας της Θεσσαλονίκης φώναξαν συνθήματα υπέρ των παικτών του Άρη.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ