ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Νίκησε και περιμένει "θαύμα"

Ηρακλής - ΠΑΣ Γιάννινα 2-0: Νίκησε και περιμένει "θαύμα"

Ο Ηρακλής επικράτησε με 2-0 του ΠΑΣ Γιάννινα και περιμένει τον Ατρόμητο να στραβοπατήσει κόντρα στην Θύελλα Καμαρίου στη Ριζούπολη την Τετάρτη (19/12).

Πολύ κρύο, ελάχιστος κόσμος στις κερκίδες του "Καυτατζογλείου" ωστόσο Ηρακλής και ΠΑΣ έπαιξαν καλό ματς, με τους γηπεδούχους να επικρατούν με 2-0.

Η ομάδα που από αύριο θα έχει προπονητή τον Μανουέλ Ρόκα, καθοδηγήθηκε από τον Τάσο Κατσαμπή και ήθελε ένα ακόμη τέρμα για να κάνει την ανατροπή και να εξασφαλίσει από απόψε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Πλέον, ο "Γηραιός" ελπίζει σε στραβοπάτημα του Ατρομήτου κόντρα στην Θύελλα Καμαρίου για να πάρει το εισιτήριο. Κάτι τέτοιο, βεβαία, μοιάζει εξαιρετικά δύσκολο διότι η αντίπαλος των Περιστεριωτών έχει δεχθεί οκτώ τέρματα στη διοργάνωση και δεν έχει πετύχει κανένα.

Όσον αφορά το παιχνίδι, ο Ηρακλής στο πρώτο ημίχρονο δεν ήταν καλός, στο β' μέρος όμως, όχι μόνο ισορρόπησε, αλλά ήταν καλύτερος από το σύνολο του Γιάννη Πετράκη. Ο Ρόβας με ωραίο πλασέ έκανε το 1-0 στο 58' και ο πολύπειρος Κλέιτον στο 76' το 2-0 με απευθείας εκτέλεση φάουλ.

Σχετικά με τον ΠΑΣ, η απόδοσή και ως ομάδα που αγωνίζεται στην Super League δεν ήταν δα και η καλύτερη, το σύνολο του Πετράκη υπέπεσε σε αρκετά λάθη, ωστόσο στο τέλος η ουσία μετράει μια και οι Γιαννιώτες βρίσκονται στην επόμενη φάση του Κυπέλλου.

ΗΡΑΚΛΗΣ: Γρηγοριάδης, Κουτρομάνος, Καζναφέρης, Κούσας, Γιαννίτσης, Καλτσάς, Κωστούλας (68' Κλέιτον), Παναγιωτούδης, Πασάς, Χασομέρης (73' Περόνε), Ρόβας (83' Πτηνόπουλος).

ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ: Νέοφυτος, Αποστολόπουλος, Τσικάρσκι, Κούζικ (84' Τζημόπουλος), Βιδάλ (45' Νάουμετς), Ευαγγέλου, Λουκίνας (83' Παμλίδης), Σκόνδρας, Σιόντης, Κάστρο, Αθανασιάδης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ