ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ξάνθη - Απόλλων Λάρισας 3-0: Σοβαρή στους "16"

SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΞΑΝΘΗ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΛΑΣΚΑΡΗΣ ΤΣΟΥΤΣΑΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η Ξάνθη δείχνοντας σοβαρότητα από τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης με τον Απόλλωνα Λάρισας επικράτησε με 3-0 και πήρε την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδος. (VIDEOS)

Έχοντας γνωρίσει την ήττα στο πρώτο ματς από τον Απόλλωνα Λάρισας με 2-1 η Ξάνθη γνώριζε πως έπρεπε να παίξει σοβαρά από την αρχή του αγώνα στη Θράκη για να πάρει την πρόκριση στους "16" του Κυπέλλου Ελλάδας.

Αυτό έκανε και κέρδισε με 3-0 την ομάδα της Λάρισας δείχνοντας σοβαρότητα σε όλο το ματς και μη δίνοντας το δικαίωμα στους φιλοξενούμενους να σκεφτούν το κάτι παραπάνω.

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά στην αναμέτρηση και μόλις στο 2' πήρε το προβάδισμα στο σκορ όταν ο Μπαριέντος από κοντά με ωραία ενέργεια και σουτ από το ύψος της μικρής περιοχής νίκησε τον Γκέκα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν και στο 37' ο Μπέντο έδιωξε σε κόρνερ το σουτ του Χατζή.

Στο επόμενο λεπτό μάλιστα η Ξάνθη βγήκε στην αντεπίθεση και ο Μπαριέντος έχασε μεγάλη ευκαιρία για να κάνει το 2-0. Στο 41' όμως ο Αμορίν μετά από ασίστ του Μπαριέντος δεν αστόχησε ολοκληρώνοντας μια όμορφη επίθεση για την ομάδα του και έδωσε προβάδισμα δύο τερμάτων στους Ακρίτες.

Οι φιλοξενούμενοι ήταν αυτοί που είχαν την πρώτη καλή στιγμή στο δεύτερο μέρος με τον Μπαστακό αλλά ο Μπέντο έδιωξε τη μπάλα και κράτησε το μηδέν στην εστία του.

Η Ξάνθη μπήκε δυνατά και στο δεύτερο 45λεπτο και με τον Μπαριέντος και πάλι να δημιουργεί και τον Στάρτζεον να σκοράρει έφτασε το 3-0 που ήταν και το τελικό σκορ παρά τις προσπάθειες εν συνεχεία των ποδοσφαιριστών των δύο ομάδων.

Ξάνθη(Κόλτσης):Μπέντο, Λισγάρας, Μαλεζάς, Καμαρά, Σόσα, Κοβάτσεβιτς (77' Θυμιάνης), Μουλέν (79' Ντε Λούκας), Εντουάρντο (65' Ντουρίτσκοβιτς), Μπαριέντος, Ντε Αμορίμ, Στάρτζεον.

Απόλλων Λάρισας (Μπελά):Γκέκας, Κουρτεσιώτης, Κούλμπας, Καρρίκι, Σκούπρας, Μπρέμπος (70' Νύκταρης), Τασιούλης (46' Σιφναίος), Χατζής, Ναζίμ, Λίταινας, Μπαστακός (63' Γκουντρουμπής).

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ