ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο: Απαγόρευση μετακινήσεων από Αυγενάκη στους οπαδούς του "Big 4"

SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ - ΑΕΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Ο Λευτέρης Αυγενάκης αποφάσισε την απαγόρευση των οργανωμένων μετακινήσεων οπαδών της ΑΕΚ, του Ολυμπιακού, του Παναθηναϊκού και του ΠΑΟΚ στις εκτός έδρας αγώνες των ομάδων τους στο Κύπελλο.

Την επόμενη εβδομάδα θα υπάρχουν μεσοβδόμαδα οι αναμετρήσεις της 6ης φάσης του Κυπέλλου. Οι ομάδες του "Big 4" αγωνίζονται όλες εκτός έδρας, όμως καμία από αυτές δεν θα έχει στο πλευρό της τους οπαδούς της.

Αυτό αποφάσισε ο Λευτέρης Αυγενάκης. Ο Υφυπουργός Αθλητισμού, αποδέχτηκε σχεδόν όλες τις εισηγήσεις που του έγιναν από τις αστυνομικές διευθύνσεις και απαγόρευσε την οργανωμένη μετακίνηση οπαδών. Η μοναδική εισήγηση που δεν έκανε αποδεκτή ήταν αυτή του αστυνομικού διευθυντή των Ιωαννίνων που ζήτησε να μην υπάρχει ούτε μεμονομένη μετακίνηση φιλάθλων του Παναθηναϊκού.

Αναλυτικότερα ο κ. Αυγενάκης αποφάσισε:

"-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΑΕΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1 ης αγωνιστικής της 6 ης φάσης του Κυπέλου Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΑΣΤΕΡΑΣ ΤΡΙΠΟΛΗΣ – Π.Α.Ε. ΑΕΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 08-01-2020 και ώρα 15:00 στο Γήπεδο ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΚΟΛΟΚΟΤΡΩΝΗΣ στην Τρίπολη, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1 ης αγωνιστικής της 6 ης φάσης του Κυπέλου Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΟΦΗ – Π.Α.Ε. ΠΑΟΚ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τρίτη 07-01- 2020 και ώρα 21:30 στο Γήπεδο Θ. ΒΑΡΔΙΝΟΓΙΑΝΝΗΣ, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας. Κατά τα λοιπά, για τη διεξαγωγή του αγώνα απαιτείται η συνδρομή των αναγκαίων προϋποθέσεων ασφαλείας για αθλούμενους και θεατές.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1 ης αγωνιστικής της 6 ης φάσης του Κυπέλου Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΣ Η ΚΑΛΑΜΑΤΑ 2019 – Π.Α.Ε. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΟΣΦΠ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη 08-01-2020 και ώρα 15:00 στο Δημοτικό Στάδιο Καλαμάτας, για σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας.

-Την απαγόρευση οργανωμένης μετακίνησης των φιλάθλων της φιλοξενούμενης ομάδας Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, κατά τη διεξαγωγή του ποδοσφαιρικού αγώνα της 1 ης αγωνιστικής της 6 ης φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας, αγωνιστικής περιόδου 2019 – 2020, μεταξύ των ομάδων Π.Α.Ε. ΠΑΣ ΓΙΑΝΝΙΝΑ – Π.Α.Ε. ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ, ο οποίος θα διεξαχθεί την Τετάρτη, 08-01-2020 και ώρα 17:15 στο Εθνικό Στάδιο Ιωαννίνων «ΟΙ ΖΩΣΙΜΑΔΕΣ», για εξαιρετικούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης και ασφάλειας".

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ