ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Κλήρωση για τους "16" με τη συμμετοχή των Big-4

ΚΛΗΡΩΣΗ 3ης ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI)
ΚΛΗΡΩΣΗ 3ης ΦΑΣΗΣ ΚΥΠΕΛΛΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΑΡΚΟΣ ΧΟΥΖΟΥΡΗΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Την Δευτέρα (16/12, 13:00) στα γραφεία της ΕΠΟ θα πραγματοποιηθεί η κλήρωση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Στην κληρωτίδα μπαίνουν οι τέσσερις μεγάλοι της Super League 1, αλλά ντέρμπι δεν θα υπάρξει στη συγκεκριμένη φάση νοκ-άουτ.

Το μεσημέρι της Δευτέρας (16/12, 13:00) στα γραφεία της ΕΠΟ είναι προγραμματισμένη να γίνει η κλήρωση για τη φάση των 16 του Κυπέλλου Ελλάδας. Στο συγκεκριμένο νοκ-άουτ, πάντως, και παρά την είσοδο των μεγάλων του ελληνικού πρωταθλήματος, ντέρμπι δεν θα πρόκειται να δούμε.

Στο πρώτο γκρουπ δυναμικότητας μπαίνουν οι ομάδες που τερμάτισαν στις πρώτες πέντε θέσεις της περσινής Super League 1 (ΠΑΟΚ, Ολυμπιακός, ΑΕΚ, Ατρόμητος, Άρης), όπως οι Πανιώνιος, Λαμία και Παναθηναϊκός που ακολούθησαν στην περσινή βαθμολογία

Στο δεύτερο, τώρα, θα βρεθούν οι: Ξάνθη, Βόλος, ΠΑΣ Γιάννινα, Καλαμάτα, ΟΦΗ, Παναιτωλικός, Αστέρας Τρίπολης και Τρίκαλα. Βάσει των δύο γκρουπ που έχουν διαμορφωθεί δεν γίνεται να κληρωθούν μεταξύ τους οι big 4, άρα δεν πρόκειται να προκύψει σε αυτή τη φάση μεγάλο ματς.

Όσον αφορά στις ημερομηνίες διεξαγωγής των πρώτων αναμετρήσεων (γηπεδούχος θα είναι κάθε ομάδα που θα κληρωθεί πρώτη), αυτές δεν έχουν ξεκαθαρίσει. Οι πληροφορίες αναφέρουν πως τα ματς θα παιχτούν στις αρχές Γενάρη και στα μέσα οι επαναληπτικοί.

ΠΡΩΤΟ ΓΚΡΟΥΠ

ΠΑΟΚ

Ολυμπιακός

ΑΕΚ

Ατρόμητος

Άρης

Πανιώνιος

Λαμία

Παναθηναϊκός

ΔΕΥΤΕΡΟ ΓΚΡΟΥΠ

Ξάνθη

Αστέρας Τρίπολης

Παναιτωλικός

ΟΦΗ

ΠΑΣ Γιάννινα

Βόλος

Τρίκαλα

Καλαμάτα

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ