ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδας: Χωρίς επιπρόσθετους βοηθούς οι ημιτελικοί

SUPERLEAGUE / ΛΑΡΙΣΑ - ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ / / (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΜΙΧΑΛΗΣ ΜΠΑΤΖΙΟΛΑΣ / EUROKINISSI)
Κουμπαράκης EUROKINISSI SPORTS

Για πρώτη φορά μετά το 2013, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου Ελλάδας θα διεξαχθούν χωρίς επιπρόσθετους βοηθούς. Ο Κουμπαράκης σφυρίζει στην Τούμπα και ο Παπαδόπουλος στο ΟΑΚΑ.

O Στέφανος Κουμπαράκης ορίστηκε στον πρώτο ημιτελικό του Κυπέλλου ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Αστέρα Τρίπολης, ενώ ο Γιάννης Παπαδόπουλος θα σφυρίξει το ΑΕΚ - Λαμία στο ΟΑΚΑ.

Επίσης, παρά το αίτημα του Αστέρα για ξένους διαιτητές στα ημιτελικά, η ΚΕΔ όρισε Έλληνες και μάλιστα με τον ένα εκ των δύο να είναι διεθνής, ο Παπαδόπουλος.

Τέλος, αίσθηση προκαλεί το γεγονός πως για πρώτη φορά μετά το 2013, οι ημιτελικοί του Κυπέλλου θα διεξαχθούν χωρίς επιπρόσθετους βοηθούς. Βέβαια, βάσει του κανονισμού διαιτησίας, δεν είναι υποχρεωτικοί οι επιπρόσθετοι.

Η ΚΕΔ και η ΕΠΟ πράττουν ανάλογα με τις περιστάσεις και αν το κρίνουν απαραίτητο, τοποθετούν επιπρόσθετους, όμως δεν είναι κάτι που προβλέπεται στο καταστατικό.

Είθισται σίγουρα στον τελικό λόγω του ότι διακυβεύεται το τρόπαιο και φυσικά αν έχουμε ντέρμπι στα ημιτελικά, κάτι που δεν συμβαίνει τώρα.

Αναλυτικά οι ορισμοί:

19:00 ΠΑΟΚ-Αστέρας Τρίπολης: Κουμπαράκης (Τζιώτζιος, Ευθυμιάδης, 4ος Κουτσιαύτης)

21:30 ΑΕΚ-Λαμία: Παπαδόπουλος (Νικολαΐδης, Γκάγκας, 4ος Ζαχαριάδης)

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ