ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο Ελλάδος: Πρόβλημα με τη διεξαγωγή του ΑΕΚ - Λαμία

SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI)
SUPERLEAGUE / ÁÅÊ - ËÁÌÉÁ / / (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: LATO KLODIAN / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Η ΕΠΟ όρισε το πρώτο παιχνίδι Κυπέλλου για τα ημιτελικά ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λαμία την Τετάρτη 3/4 στις 21:30 αλλά υπάρχει πρόβλημα με τη διεξαγωγή του καθώς δυο μέρες νωρίτερα η ομάδα της Φθιώτιδας έχει αγώνα για τη Super League.

Το μεσημέρι της Τετάρτης η ΕΠΟ έκανε γνωστές τις ημερομηνίες και τις ώρες διεξαγωγής αγώνων των δυο πρώτων ημιτελικών του Κυπέλλου ορίζοντας την αναμέτρηση της ΑΕΚ με τη Λαμία την Τετάρτη 3/4 με ώρα έναρξης στις 21:30.

Μόνο που υπάρχει πρόβλημα με τη διεξαγωγή του αγώνα και ιδίως αναφορικά με τη Λαμία η οποία δυο μέρες νωρίτερα τη Δευτέρα 1/4 θα αγωνιστεί με τον Πανιώνιο για την 26η αγωνιστική της Super League.

Κάτι το οποίο σημαίνει πως δεν υπάρχει το χρονικό περιθώριο που απαιτείται ανάμεσα στα δυο παιχνίδια και υπάρχει πρόβλημα με τη διεξαγωγή του ενός εκ των δυο.

Το πιθανότερο βέβαια είναι πως τη λύση θα δώσει η Super League στο Διοικητικό Συμβούλιο της Πέμπτης (21/3) όπου θα αποφασίσει τη μετακίνηση του αγώνα του πρωταθλήματος μια μέρα νωρίτερα και συγκεκριμένα στις 30/3.

ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΛΛΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑ Η ΕΠΟ

Από την ΕΠΟ πήραν την απόφαση να ορίσουν το ματς την Τετάρτη 3/4 καθώς δεν είχαν άλλη ημερομηνία και δεν μπορούσαν να ορίσουν το παιχνίδι την Πέμπτη 4/4 αφού την ίδια μέρα στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός για την Euroleague θα αντιμετωπίσει την Μπούντουσνοστ στις 21:00 και το συγκεκριμένο ματς δεν μπορούσε να αλλάξει με τίποτα μέρα και ώρα.

Οπότε αν η ΕΠΟ όριζε τον ημιτελικό ανάμεσα στην ΑΕΚ και τη Λαμία για την Πέμπτη 4/4 θα έπρεπε να το κάνει αρκετά νωρίς για να μην υπάρξει κοινή παρουσία των φίλων των "πράσινων" και των "κίτρινων" στο ΟΑΚΑ. Κάτι που φυσικά δεν θα ήθελε με τίποτα το συνδρομητικό κανάλι.

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ