ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Κύπελλο: Μάχες σε Τούμπα και Αγρίνιο

SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM)
SUPERLEAGUE / ÐÁÏÊ - ÐÁÏ (ÖÙÔÏÃÑÁÖÉÁ: MOTION TEAM) MOTIONTEAM

Η προημιτελική φάση του Κυπέλλου Ελλάδας συνεχίζεται την Τετάρτη (05/02) με τις αναμετρήσεις Παναιτωλικός - ΑΕΚ (17:00) και ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός (21:30).

Δεύτερη ημέρα για τους πρώτους αγώνες της προημιτελικής φάσης του Κυπέλλου Ελλάδας. Την Τρίτη (04/02) ο Ολυμπιακός αναδείχθηκε ισόπαλος 0-0 με τη Λαμία στο ΔΑΚ και άφησε ανοιχτούς λογαριασμούς ενόψει της ρεβάνς στο "Γ. Καραϊσκάκης" σε μία εβδομάδα.

Σήμερα (05/02) διεξάγονται δύο παιχνίδια και συγκεκριμένα το Παναιτωλικός - ΑΕΚ στις 17:00 και το μεγάλο ντέρμπι ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός στις 21:30), ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνεται αύριο (06/02) με τον αγώνα Άρης - Ατρόμητος στο "Κλ. Βικελίδης".

ΜΕ ΑΠΟΥΣΙΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΟΚΡΙΣΗ

Στον αγώνα που ανοίγει την αυλαία της δεύτερης ημέρας, ο Παναιτωλικός υποδέχεται την ΑΕΚ, με τους "κιτρινόμαυρους" να έχουν αρκετές απουσίες, αφού εκτός έμειναν οι τραυματίες Έλντερ Λόπες, Νέλσον Ολιβέιρα και Παουλίνιο, ο τιμωρημένος Νέναντ Κρίστισιτς, ο Βασίλης Μπάρκας, αλλά κι ο Γιώργος Γιακουμάκης που οδεύει προς Ισραήλ. Στον αντίποδα, σημαντικές ελλείψεις έχει κι ο Παναιτωλικός, αφού ο Μάκης Χάβος δεν έχει στη διάθεσή του τους τραυματίες Λουσέρο, Αριγίμπι και Κνετ, ενώ εκτός έμειναν κι οι Μιμίτο και Ντουάρτε.

ΘΕΛΕΙ ΡΕΒΑΝΣ Ο ΠΑΟΚ

Όσον αφορά στο σπουδαιότερο παιχνίδι της ημέρας, αλλά και γενικότερα της προημιτελικής φάσης, ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Παναθηναϊκό μόλις τρεις ημέρες μετά τη μεγάλη νίκη των "πρασίνων" με 2-0 στο ΟΑΚΑ για την 22η αγωνιστική του πρωταθλήματος. Ο Αμπέλ Φερέιρα, που άφησε εκτός τους Ζίβκο Ζίβκοβιτς και Λέο Μάτος, θέλει να δώσει απαντήσεις, καθώς δέχεται έντονη αμφισβήτηση το τελευταίο διάστημα.

Από την άλλη πλευρά, ο Παναθηναϊκός πηγαίνει στην Τούμπα με την ψυχολογία στα ύψη, θέλοντας να κάνει το πρώτο βήμα για την πρόκριση στα ημιτελικά του θεσμού. Ο Γιώργς Δώνης δεν αντιμετωπίζει προβλήματα απουσιών, με τους Δημήτρη Κουρμπέλη και Ντόμινικ Νάγκι να είναι κανονικά στην αποστολή, παρά τις ενοχλήσεις που αποκόμισαν από την αναμέτρηση με τον Δικέφαλο στο ΟΑΚΑ.

Photo Credits: Eurokinissi

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΗ:

ΠΑΟΚ: Χωρίς Μάτος με Παναθηναϊκό
Παναθηναϊκός: Διαθέσιμοι οι Κουρμπέλης και Νάγκι για την Τούμπα
AEK: Χωρίς Λόπες, Ολιβέιρα, Παουλίνιο, Μπότο και Γιακουμάκη στο Αγρίνιο
Παναιτωλικός: Με σημαντικές απουσίες κόντρα στην ΑΕΚ
TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ