ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Λαμία - Ολυμπιακός 3-3: Τα έξι γκολ της συναρπαστικής αναμέτρησης

ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ / ΛΑΜΙΑ - ΟΣΦΠ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Συγκλονιστική εξέλιξη είχε ο πρώτος προημιτελικός της Λαμίας με τον Ολυμπιακό για το Κύπελλο Ελλάδας ο οποίος ολοκληρώθηκε με 3-3.

Η Λαμία υποδέχτηκε τον Ολυμπιακό στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου Ελλάδας και οι φιλοξενούμενοι έχουν τον πρώτο λόγο για την πρόκριση μετά το τελικό 3-3.

Η "βροχή" των γκολ άρχισε από νωρίς, καθώς μόλις στο 9' ο Νίκος Τσούκαλος άνοιξε το σκορ για την ομάδα του Μάκη Χάβου. Ο Ζιλ Ντίας με το πρώτο του γκολ με τους ερυθρόλευκους ισοφάρισε τρία λεπτά μετά, ενώ το ημίχρονο ολοκληρώθηκε με τους γηπεδούχους να έχουν προβάδισμα 2-1, καθώς ο Μπουχαλάκης στο 31' έστειλε άθελά του την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.

Το δεύτερο ημίχρονο ανήκε στους Πειραιώτες. Ο Σολδάνο έκανε κι αυτός σεφτέ με τη φανέλα του Ολυμπιακού στο 51' σε μία φάση για την οποία διαμαρτυρήθηκαν οι γηπεδούχοι, ενώ ο Χασάν στο 61' έβαλε για πρώτη φορά μπροστά το σύνολο του Πέδρο Μαρτίνς. Ένα λεπτό μετά όμως ο Τσούκαλος σκόραρε για δεύτερη φορά και διαμόρφωσε το 3-3 που ήταν και το σκορ στο φινάλε της αναμέτρησης.

Δείτε το video με όλα τα γκολ του αγώνα:

Photocredits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ