ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ο Κάιπερς έκανε δύο φορές νεύμα στον Παπαπέτρου και μίλησε με τον Φερέιρα

ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)
ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΟΣ 2019-2020 / ΗΜΙΤΕΛΙΚΑ / ΟΣΦΠ - ΠΑΟΚ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΑ: ΑΝΤΩΝΗΣ ΝΙΚΟΛΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI) EUROKINISSI SPORTS

Το Sport24.gr εξηγεί το τι ακριβώς συνέβη στη φάση του δεύτερου γκολ του Ολυμπιακού που προκάλεσε τις διαμαρτυρίες του ΠΑΟΚ. Το διπλό νεύμα του Κάιπερς και το τετ α τετ με τον Φερέιρα.

Ο Ολυμπιακός ήταν ο μεγάλος θριαμβευτής του δεύτερου ημιτελικού Κυπέλλου με τον ΠΑΟΚ στο "Γεώργιος Καραϊσκάκης", καθώς κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος του 3-2 από το πρώτο ματς, επικρατώντας με 2-0 χάρη στα γκολ των Μασούρα και Καμαρά.

Πολλή κουβέντα έγινε για τη φάση του δεύτερου γκολ και το αν ο Κώστας Φορτούνης επέστρεψε σωστά ή όχι στον αγωνιστικό χώρο. Ο Τρικαλινός μεσοεπιθετικός ήταν εκτός, λόγω τραυματισμού μπήκε γρήγορα στον αγωνιστικό χώρο, έκλεψε τη μπάλα, πάσαρε στον Καμαρά και εκείνος με δεξί πλασέ νίκησε τον Πασχαλάκη, "σφραγίζοντας την ερυθρόλευκη πρόκριση στον τελικό.

Όπως φάνηκε στο ριπλέι της Cosmote TV που είχε τη μετάδοση του αγώνα, ο τέταρτος διαιτητής, Τάσος Παπαπέτρου, είχε δώσει εντολή στον ποδοσφαιριστή του Ολυμπιακού, να περάσει στο γήπεδο, αφού πρώτα πήρε το "ΟΚ" του Μπιέρν Κάιπερς.

Μάλιστα, ο Αμπέλ Φερέιρα στις πρώτες του δηλώσεις μετά τον αγώνα έκανε λόγο για ξεκάθαρο λάθος εις βάρος του Δικεφάλου, ενώ στο ίδιο μήκος κύματος ήταν και οι δηλώσεις του Δημήτρη Γιαννούλη.

Ο ΚΑΪΠΕΡΣ ΕΚΑΝΕ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΝΟΗΜΑ ΣΤΟΝ ΠΑΠΑΠΕΤΡΟΥ

Το Sport24.gr εξηγεί το τι ακριβώς συνέβη στην συγκεκριμένη φάση, η οποία προκάλεσε τις διαμαρτυρίες των ανθρώπων του Δικεφάλου. Πιο συγκεκριμένα, ο Ολλανδός διαιτητής έκανε για πρώτη φορά νόημα στον Παπαπέτρου όταν η μπάλα ήταν στη μεσαία γραμμή, ώστε να επιστρέψουν οι παίκτες, αλλά δεν το κατάλαβε ούτε ο τέταρτος ούτε οι δυο παίκτες.

Ο Κάιπερς έκανε δεύτερη φορά νόημα, ο Παπαπέτρου έδωσε το Ok, ο Φορτούνης το αντιλήφθηκε άμεσα εν αντιθέσει με τον Καντουρί, επέστρεψε στον αγωνιστικό χώρο και συμμετείχε ενεργά στη φάση που προήλθε το δεύτερο γκολ.

Ο ΟΛΛΑΝΔΟΣ ΡΕΦΕΡΙ ΜΙΛΗΣΕ ΜΕ ΤΟΝ ΦΕΡΕΪΡΑ

Μάλιστα, το ρεπορτάζ αναφέρει πως ο Κάιπερς μετά τον αγώνα μίλησε με τον προπονητή του ΠΑΟΚ, Αμπέλ Φερέιρα και του εξήγησε τι ακριβώς συνέβη από το ξεκίνημα. Μάλιστα, του έδειξε και σχετική φωτογραφία, προκειμένου ο Πορτογάλος να καταλάβει το τι έγινε στη φάση και να δικαιολογήσει την απόφασή του να μην διακόψει την επίθεση του Ολυμπιακού.

Άλλωστε ο Ίβηρας επιθυμούσε κι έλαβε κυρίως εξήγηση από τον Ολλανδό ρέφερι, καθώς αντιλήφθηκε ότι ο τέταρτος απλά εκτέλεσε τη διαταγή του διαιτητή της αναμέτρησης και δεν είχε άλλη δικαιοδοσία.

Photo Credits: Eurokinissi

TAGS ΚΥΠΕΛΛΟ ΕΛΛΑΔΑΣ
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΑΚΟΜΑ
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ